'Holokost safsatası'

Bir soruyla başlayalım.

ABD'de var olan yirmiye yakın 'Holokost Müzesi'nden en büyüğü olan New York Müzesi yapılırken ortaya bir fikir atılır: Müzenin bir odasını da Ermeni soykırımına (!) ayırsak... diye. Bütün Yahudiler buna itiraz eder, acaba niye

1

İçeride ve dışarıda Yahudilerin, İsrail'in Gazze'de uyguladıklarının II. Dünya Savaşı sırasında Almanların Yahudilere uyguladıklarına benzetilmesine kızmalarının sebebi, İsrail'in yaptıklarının Holokost'u bile geçtiğini bilmiyor olmaları değil, Alman Holokost'unun başka bir şeye benzetilmesi, başka bir zulümle denk tutuluyor olmasıdır.

2

Holokost gerçekliği; sayıları çoğaltarak, olayları eğip bükerek, abartarak, hatta kurgulayarak yani yalan söyleyerek; zaman içinde 'entelektüel bir terör' uygulayarak, toplumları 'antisemitizm hislerisi' ile baskılayarak oluşturulmuş bir safsatadan başkası değildir.

3

Holokost'un kelime anlamı 'kurban' demektir.

Kurban; insanlık tarihinin başlangıcından bugüne, bütün semavi dinlerde ve yerel inanışlarda ortak bir ritüeldir.

İnanılan Tanrı'ya kurban sunmak, kurban etmek, kurban olmak her zaman kutsanan ve yüceltilen bir olgu olmayı sürdürmüştür.

Lakin Yahudilerin kurbanlığı biraz farklıdır.

Bir kere 'yakılarak kurban olma' söz konusudur.

Holokost; Yahudilerin bütün dünya insanlığı adına kurban edilmesi anlamındadır Yahudiler için.

Böyle olunca; yaşanmışyapılmış fedakarlığı bir düşünün; kendini dünya insanlığı için kurban eden milletin geri kalanlarının dünya insanlığından ne kadar alacaklı olduğunu varın siz hesap edin.

4

Oysa; II. Dünya Savaşı'nda Alman hükümeti sadece Yahudilere zulmetmemiş, Çingeneler ve engelliler de aynı muameleye tabi tutulmuşlardır.

Ayrıca; her ne kadar Nürnberg Mahkemesi'nde 6 milyon Yahudi'nin öldürülmesindenölmesinden bahsedilse de daha sonra yapılan araştırmalar göstermiştir ki savaş boyunca ölenöldürülen Yahudi sayısı bir milyon, bilemedin bir milyonun biraz üzerindeyken aynı savaşta 17 milyon Slav