Süleymancılar ve FETÖ/ PDY

Adalet Bakanı Akın Gürlek inanılmaz işlere imza atıyor.

Adaletin tecellisi noktasında her alanda en cesur hamlelerde bulunuyor.

Reis'in ustalık kadrosu böyle! (Hamdolsun)

Bakan Gürlek diyor ki:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu irade son derece açıktır. Biz de bu iradenin gereğini hukuk içerisinde yerine getireceğiz. Devletten daha güçlü bir yapı yoktur. Adaletin önünde zaman aşınır; hakikat aşınmaz. Sorumluları suçluları adaletin karşısına çıkaracağız. Kararlıyız ve azimliyiz. Ucu nereye giderse gitsin, kimin karşısına çıkarsa çıksın, yolumuzdan şaşmayacağız."

***

Sözlerinin tamamını paylaştım.

Evet bunlar bir çoğunuza "harcıalem sözler" gibi geliyor olabilir. Ama değil.

Bakan Gürlek normlarda, hukuk tekniğinde sözde kalmıyor. Hepsini icra ediyor, dediklerini tek tek yapıyor.

Dün, CHP'nin yönettiği İBB'de yuvalanan "İmamoğlu suç örgütü" ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük "yolsuzluk, rüşvet, irtikap, sahtecilik..vs, "davası..,

Bugün de, Süleymancılar diye bilinen Alihan Kuriş suç örgütüne yapılan baskın ve gözaltılar. En önemlisi de Kuriş yapılanmasının FETÖ/ PDY ile bire bir örtüşen örgütlenme ve gizlilik yöntemleri oluşturduğu bilgisinin soruşturma dosyasında olması.

Velhasıl çok güzel hareketler bunlar.

Sayın bakanlarımız Akın Gürlek ve Mustafa Çiftçi.

Sağolun varolun, Allah'a emanet olun...

CHP'li vekilin gazozuna ilaç atmışlar!

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan dışarıda yeni tanıştığı birinin evine gidiyor. Gittiği evde, bir kadını taciz ettiği iddiasıyla vekili tartaklıyorlar ve videoya alıyorlar. Diğerleri gibi CHP'li vekil de sarhoş. O kepaze görüntüler ortalığa yayıldı.

Dayak atan adamın iddiasına göre, CHP'li vekil; "bana bunu ayarla iki p... atıp gideyim demiş"

Vekil bunu inkar etmiş ve demiş ki; "Kafama sert bir cisimle vurdular. Bana ilaç verildiğini düşünüyorum, kendimden geçtim!.."