Fenerbahçe mutlak bir galibiyet için sahaya çıktı dün akşam. Hem de yeni transferleri Milan Skriniar ve Diego Carlos'lu bir on birle. Levent Mercan'ı her defasında olmasa da ikide bir faul yaparak durdurdu Ghezzal. Cezayirli futbolcu sadece Levent'i değil, her fırsatta Fred'i de faulle durdurdu. Hele 35'te Fred'e yaptığı hareket kesinlikle sarı kartlıktı, ama hakem Burak Pakkan sadece faul vermekle yetindi.
Haberin Devamıİyi de Fenerbahçe'nin ilk şut denemesi ancak ilk yarım saat bittiğinde geldi maalesef. Bu olumsuzluğun ana nedeninin hakem hataları veya rakibin faullü oyunu olduğunu söylemek gerçekle bağdaşmaz ki. Çünkü, sarı lacivertlilerin bu cılız girişimi gerçekleşene kadar Rizespor 2 farkla öndeydi, üçüncü gol girişimi de İrfan Can Eğribayat tarafından önlenmişti.
Çok merak ediyorum; Jose Mourinho acaba ne zaman boy aynasının karşısına geçip yapamadıklarını veya yapmaması gerekenleri enikonu anlamak için. Tamam, futbolda her şey var, kabul. İyi de Kadıköy'de iki gol yemişken rakip kalede ilk yarım saatte sadece cılız bir tehlike yaratmak kabul edilir mi Tanrı aşkına

121