Ne şiş yandı ne kebap!

2023'ün en önemli debi maçında pozisyonu az ve kısır geçen bir 90 dakika izledik. Fenerbahçe maçın genelinde topu Galatasaray'a mı bıraktı yoksa bırakmak zorunda mı kaldı. Bence bırakmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın adaşı İsmail Yüksek'le yıldızı barışık değil galiba. Çünkü her fırsatta kızağa çekiyor Fred'den sonra oyunu iki yönlü en iyi oynayan Fenerbahçe'nin bu önemli değerini ne yazıkki. Sayın Kartal'ın dikkatimi çeken bir diğer özelliği de Dusan Tadiç konusunda bu kadar çok sabırlı davranmasıdır. Tadiç elbette saygıyı hakeden bir kariyere sahip, buna kimsenin itirazı olamaz. Ama haftalardır yerlerde sürünen bir performansla resmen yük oluyor ve bir kişi eksik oynatıyor takımını Sırp oyuncu. Bu gerçeğe rağmen 60, 70 dakika tutuyor sahada onu Sayın Kartal.

Dikkati çekmek istediğim bir diğer konu da Joshua King'deki olumsuz gelişmedir. Oysa hep takımı için onardı edkiden Norveçli futbolcu. Ama son bir kaç maçtır belirgin şekilde müsait durumdaki arkadaşlarını görmezden geliyor, kendine oynuyor sadece. Neden uyarmıyor hocası bilemiyorum.

Haberin Devamı