Cengiz şov yaptı!

Farklı kazandı Fenerbahçe maçı İstanbulspor karşısında. Elbette bu skoru belirleyen futbolcu tek kelimeyle Cengiz Ünder oldu. Öyle ki altı golün beşinde onun katkısı var. Dört gol takımı adına atarken, İstanbulspor'un tek golünde de yaptığı hatayla endirekt katkı sundu çünkü.

Haberin Devamı

Şampiyonluğa oynayan hiç bir takım fizik güç açısından sorunlu olan iki futbolcuyu aynı anda taşıyamaz, taşımaya çalışır veya ısrar ederse telafisi zor sonuçlarla burun buruna gelmesi kaçınılmaz olur. Bu tartışılamaz gerçeği neden kabullenmiyor Sayın İsmail Kartal, anlayamıyorum.

Sarı lacivertlilerin soyunma odasına üç farklı önde gitmesi maçı izlemeyenleri yanıltabilir. Ama, Edin Dzeko ile Dusan Tadiç'in oyuna katkılarının yetersizliğinden dolayı topu ilerde tutamıyor, önde gerekli baskıyı kuramıyor sezon başındaki maçlar kadar artık Fenerbahçe. Dolayısıyla, skor 0-1 ve 1-1 ken İstanbulspor geriden gelip öne geçecek kadar bile net pozisyonlar buldu. Doğrusu bu periyot adına yatıp kalkıp Dominik Livakoviç'e dua etsin İsmail Kartal.

Haberin Devamı

Yani adeta kontenjan senatörleri gibi Dzeko ve Tadiç. Görünen köy klavuz istemez. İkisi de artık eskisi kadar söz geçiremiyorlar vücutlarına. Örnek mi: Dzeko'nun 3, 43, 57 de kaçırdığı net pozisyonlar ve Tadiç'in üçüncü kez penaltı kaçırmadı. Dolayısıyla onlara da yazık ediyor Sayın İsmail Kartal bu gereksiz ısrarıyla.