Nobre G.Saray'ı doğradı

Ah şu hakemler!

Galatasaray'ın golünü saymayıp iptal edip ve Kane'in faullü golünü geçerli sayanlar Galatasaray'ı çökertti.

Oysa inanmıştım, daha doğrusu inanmak istiyordum.

Aslan, ''Avrupa'da yine destanlaşsın, gruptan yine çıksın ve bir ilke daha imza atsın'' diye.

Tartışmasız... Bayern Münih bir futbol devi ancak yenilmez değildi ki; daha bir hafta önce Saarbruecken'e DFB Kupası'nda elenmişti.

Üstelik Münih, Türk akınına uğramış ve Allianz Arena "Cimbom" diye inlerken ''Bunu Galatasaray neden yapamasın' diye düşünüp, Avrupa Aslanı'nın Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir tarih yazmasını istedim.

Devler de yenilir ama...

Biliyorum, zordu son 6 maçta 26 gol atmış, bir devi devirmek ama imkansız değildi. Hatırlayın Bayern'i iç sahada gruplarda yenen son takım City'di ve İngiliz takımı da o sene ilk maçı evinde 1-3 kaybetmiş ama rövanşta Bayern'i yenmişti.

Galatasaray da yapabilirdi pekala bunu.

Okan Buruk da işin bu tarafına odaklanmış olmalı ki, ''...size inanıyorum'' diye başladığı maç konuşmasına ''Devler de yenilir ama...'' diye beraberliğin de iyi sonuç olacağına vurgu yapmıştı. Doğrusu da buydu.

Muslera sonunda pes etti

Bayern kanatlardan, ortadan ve ikinci bölgeden üçüncü bölgeye hızla geçip, önde Musiala, Coman,Sane, Kane ile inanılmaz baskı kurdu. Galatasaray savunmanın merkezini Abdülkerim ve Sanchez ile iyi kapatınca Kane harika bir şut denedi. Fedakâr Muslera şandele yönelen topu aynı güzellikte uzaklaştırdı. Ardından emektar kaleci, kalesinde duvar ördü ve karşı karşıya kaldığı pozisyonda Kane'i iki kez durdurdu ama sonra bir topu direkten dönen Almanlara teslim oldu.