Dituro'nun hatası olmasa

On üç dakikada giden maçı çeviren Fenerbahçe koltuğuna kuruldu.

Kadıköy'de şenlik var ama VAR neyi tartıştı 4 dakika bilemiyorum.
Diyeceğim şu ki, sol ayaklıların gecesinde ilk yarı geriye düşen Fenerbahçe'yi Tadic, biri penaltıdan iki golle rahatlattı ve tartışmasız geceye damgasını vurdu.

Ancak diğer bir harika sol ayağa sahip olan Szymanski'nin o üst direkten dönen topu gol olsa bu maç yıldızların önemi ve skor bakımından çok farklı bir değerlendirmeye konu olurdu.

Ne var ki; kaçan pozisyonlar ve bu bölümdeki düşük tempolu oyun şahsen bende ileride büyük sıkıntıya yol açacak kaygılara yol açtı. Nasıl mı

Karagümrük sıkıntı verdi

Yıldız demişken Ferdi, İsmail, İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko hepsi de büyük yetenekler ancak bu zenginlik Fenerbahçe adına zafer için tek başına yeterli olmayacağını dün ilk yarı gösterdi.

Özellikle sahaya 4-1-4-1 düzeninde çıkan, gücünü doğru tartıp, oyunu kendi alanında kabul eden ve iyi kapanan Karagümrük, F.Bahçe'ye sıkıntılı anlar yaşattı. Sarı lacivertli takım, bu tip akılcı oynayan takımlara karşı rakip kalede ne kadar çok baskı kurup ne kadar pozisyon üretse de, savunma zaafları sebebiyle kontrataktan golü yedi.