İstanbul'da New York hissi

Yurtdışına gittiğimde şehrin en güzel mekânlarını belirleyip zamanım el verdiği sürece farklı yerleri deneyimlemeyi herkes gibi severim.


Ama bazı şehirler ve lokasyonları vardır ki, kendine müdavim eder.
New York'taki Caz Bar gibi.
Türkiye'de olmadığım için açılışına gidemediğim ve duyduklarım üzerine aşırı merak ettiğim Nişantaşı The Stay Otel'in içinde açılan Komedi Kulüp'e gitme fırsatım oldu.
İçeri girer girmez dikkatinizi çeken kırmızı kadife perdeleri, mekân içi aydınlatması, dekorasyonun şıklığı ve gelen insanların kalitesini görünce, kendimi bir anda New York'ta hissettim.
O kadar çekici bir mekân olmuş ki, "İşte İstanbul'un tam olarak böyle mekânlara ihtiyacı var" dedirtti.
Her gün değişen program içeriğiyle çok değerli insanları izleyebileceğiniz veya dinleyebileceğiniz gerçekten çok keyifli bir mekân olmuş.
Kaliteli şakalara hasret kaldığımız son yıllarda Deniz Göktaş'ın keskin zekâsı ve ince esprileri karşısında kendimizden geçtik.
Ama asıl aklımda Harun Tekin ve Koray Candemir'in Şakalı Akustik konseri ile Uğur Yücel'in Neyzen Tevfik oyunu "Hiç"i izlemek var.
Bir güzel detay daha vereyim; Komedi Kulüp'te performans sırasında fotoğraf ve video çekimine izin yok. Telefonunuzu çıkardığınız anda görevlilerin uyarısıyla karşılaşıyorsunuz.
Bu uygulamayı da çok sevdim, çünkü bir şeyi izlemeye çalışırken sağınızda solunuzda mantar gibi türeyen telefon ışığı terörüne sonunda "dur" diyen olmuş.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı