Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta iş ve sorumluluklar daha fazla hırs ve mücadele içeriyor. Hafta boyunca kritik kararlar ve dengeler söz konusu. Gözden geçirmemiz gereken çok şey var. Daha dengeli ve diplomatik olmak durumundayız. Haftanın ilk günlerinde detaylar ve uzmanlık gerektiren konulara zaman ayırabiliriz. 30 Ocak civarında özellikle dikkatli, sakin ve dengeli kalmaya çalışalım. 2 Şubat civarında sezgilerimizi daha verimli kullanabilecek fırsatlar var. 3 Şubat civarında ise arzu ettiğimiz konularda oldukça ısrarcı ve kontrolcü davranmamız mümkün.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

28 Ocak Pazar Hafta sonu olmasına karşın enerjimizi çalışkan şekilde kullanabiliriz. Parasal konular da önemli.

29 Ocak Pazartesi Günün ilk yarısında gündeme gelen sürprizler planlarımızı değiştirebilir. Daha esnek olalım.

30 Ocak Salı Bugün aşkta ve ilişkilerde sürprizler, hareket ve çift durumlar vurgulanıyor. Tartışmalara da açık olabiliriz.

31 Ocak Çarşamba Karşılıklı konularda olası tartışmalar ya da denge gerektiren koşullar var. Akşam saatlerine dikkat edelim.

1 Şubat Perşembe Bugün pazarlık gerektiren konular ve görüşmeler dikkat çekebilir. Başkalarının düşüncelerinden kolayca etkilenebiliriz.

2 Şubat Cuma Güven aradığımız konular ve bizi hassas kılan koşullar var. Düşüncelerimizden vazgeçmeyebiliriz.

3 Şubat Cumartesi Öğle saatlerinde daha dengeli ve sakin olmaya çalışalım. Yeni adımlar atmak isteyeceğiz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde çalışma hayatınıza yönelik konular, istekler ve arzular dikkat çekiyor. Mesleki alanda çok daha hırslı olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde özellikle çalışma ortamı, detaylar ve hizmetle ilgili konular hız kazanmakta. Bu hafta özellikle iş hayatındaki dengeleri gözetmek açısından daha soğukkanlı ve sakin olmak gerekiyor. Gruplar içinde daha aktif olmaya başlayabilirsiniz. 3 Şubat civarında ortaklı işler içinde ya da finansal konularda hedeflerinize odaklısınız. Duygusal açıdan sizi dönüştüren pek çok şey var.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu dönemde yeteneklerinizi ortaya koymanız zor olmayacak. Yeni insanlar ya da bilgiler size farklı kapılar açabilir. Uzaklarla İlgili konular ve eğitime daha çok zaman ayırabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yaratıcı konularda kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar var. Sevdiklerinizle veya çocuklarla da daha fazla ilgilenebilirsiniz. 30 Ocak civarında ortaklı konularda daha dengeli kalmaya çalışın. 3 Şubat civarında ise özellikle ilişkilerinizde ve karşılıklı konularda olaylara daha esnek ve akılcı yaklaşmak gerekebilir.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu dönemde finansal sorumluluklar ve işle ilgili konular sizi daha fazla bağlıyor olabilir. Özellikle iş hayatında korkularınızı ve endişelerinizi iyi yönetmeye çalışmalısınız. Haftanın ilk günlerinde eve yönelik işler ya da ailevi konular meşgul edici olabilir. Bu dönemde yeni ve farklı çevrelerden öğrenebileceğiniz pek çok şey var. 30 Ocak civarında daha soğukkanlı davranmak gerekiyor. 3 Şubat civarında ise çalışma ortamınızda ilgili işler nedeniyle kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Pek çok konuda kritik değerlendirmeler ve sonuçlar içindesiniz. İş hayatında ya da evliliğinizde önemli kararlar söz konusu olabilir. Her alanda daha profesyonelce hareket etmeye çalışmalısınız. Haftanın ilk günlerinde görüşmeler ve ziyaretler açısından hızlı bir tempo söz konusu. 30 Ocak civarında ilişkilerinizi daha akılcı yönetmeniz gerekiyor. 3 Şubat cuma ise yaratıcı olduğunuz bir konuda kendinizi güçlü ve kararlı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda dikkat çekiyor olabilir.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bugünlerde hizmet ve uğraş gerektiren konular özellikle hız kazanmakta. Enerjinizi daha planlı ve kararlı şekilde kullanabilirsiniz. Sağlık, organizasyon işleri de gündeme geliyor olabilir. Haftanın ilk günlerinde parasal konularda daha dengeli olmaya çalışın. İlişkiler özel bir denge gerektiriyor olabilir. 30 Ocak civarında karşılıklı konuları daha iyi yönetmek gerekiyor. 3 Şubat civarında ise eve yönelik bir konuda ya da ailevi bir işte elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Gayrimenkul ya da toprağa yönelik işler de dikkat çekebilir.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde oğlak burcundaki gezegenler hayatınıza daha fazla enerji, hırs ve yaratıcılık getirmekte. Sahnesi olan işlerde başarılı olmanız zor değil. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda da oldukça enerjik bir dönemdesiniz. Haftanın ilk günlerinde kişisel konularda daha akıcı adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda Kritik para işlerinde önemli kararlar da gündeme gelebilir. 3 Şubat civarında yakın çevreniz ya da kardeşlerle ilgili konular sizi daha fazla test ediyor olabilir. Belgelerle de yakında ilgileniyor olabilirsiniz.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu dönemde evde ve ailede daha fazla uğraş, çaba ve kararlılık getiren durumlar var. Evde daha fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz. İşle ilgili konularda da bazı değişiklikler söz konusu. Haftanın ilk günlerinde tam olarak yönetemediğini konularla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde denge gerektiren işlerde daha sakin davranmak önemli. 30 Ocak civarında özellikle bu konulara daha fazla özen göstermeye bakın. 3 Şubat civarında maddi konular üstünde nihai bir karar verebilir ve daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz.