Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Kuşkusuz bu dönemin en dikkat çekici teması Plüton'un Saka burcuna ilerliyor olması. Bu konuda hafta sonundaki yazıma ayrıca bakabilirsiniz. 23 Ocak'tan itibaren ilişkilerimizde daha ciddi ve gerçekçi olacağımız gelişmeler var. 25 Ocak'taki dolunay ilişkilerimize önemli bir değerlendirme getirmekte. Bu dönemde kişisel açıdan büyük önem verdiğimiz konularda dikkat çekici bir muhasebe içindeyiz. Ancak sözlerimize ve düşüncelerimize özen gösterelim. 27 Ocak civarında yeni ve beklenmedik durumlar, kimi zaman tartışma ya da sert bir iletişim ile karşılaşabiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

21 Ocak Pazar

Düşüncelerimizi daha hızlı ve etkin şekilde ortaya koyabiliriz. Değişen koşulların farkında olalım.

22 Ocak Pazartesi

Karşılıklı konularda yanılgılar ya da yüksek beklentiler gündeme gelebilir.

23 Ocak Salı

Evde ya da duygusal alanda daha hassas ve tartışmalara açık olabiliriz. Biraz daha objektif olalım.

24 Ocak Çarşamba

Sevdiklerimize ya da ailemize yönelik konular ağır basıyor. Tartışma çıkarabilecek durumlara dikkat edelim.

25 Ocak Perşembe

Bugün gerçekleşen dolunay şahsi açıdan önemsediğimiz konular hakkında bir değerlendirme ve sonuç içinde olacağımızı gösteriyor.

26 Ocak Cuma

Kişisel gücümüze koymak isteyebiliriz. Ancak biraz daha esnek olmak gerekiyor.

27 Ocak Cumartesi

Karşılıklı konulardaki hassasiyet devam ediyor. Gururumuzu doğru yönde kullanmaya bakalım.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde görüşmeler ve daha fazla hareket dikkat çekiyor. Süregelen işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Bu dönemde iş hayatınızda kafaca oldukça yoğun ve hareketli bir dönemdesiniz. 23 Ocak'tan itibaren çalışma hayatında ilişkiler ve anlaşmalar daha fazla önem kazanıyor. 25 Ocak'taki dolunay aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konularda size yeni kararlar ve sonuçlar getirebilir. 27 Ocak civarında ise parasal konularda daha fazla çaba gösterme imkanı ve yeni sürpriz içeren koşullar gündeme geliyor.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu dönemde başkalarından ve yabancılar pek çok şey öğrenme imkanına sahipsiniz. Uzaklar ya da yabancılar hayatınıza daha fazla hareket ve fırsat da getirmekte. Haftanın ilk günlerinde özellikle parasal konularda daha hızlı hareket edebilirsiniz. 23 Ocak'tan itibaren yeni insanlar ve yolculuklar hayatınıza yeni ilişkiler ve hızlanan bir iletişim sağlayabilir. 25 Ocak'taki dolunay eve yönelik bir konuda ya da toprakla ilgili bir iş içinde önemli bir sonuç getirebilir. 27 Ocak civarında ise sürprizlere ve yenilikleri oldukça açıksınız.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu günlerde finansal konular ve işle ilgili maddi sorumluluklar sizi daha fazla harekete geçirmekte. Haftanın ilk günlerinde şahsi konularda yeni açılımlar içinde olabilirsiniz. 23 Ocak'tan itibaren finansal alanda başkalarının kaynaklarından yararlanma ve destek bulma şansına sahipsiniz. 25 Ocak'taki dolunay özellikle eğitim, görüşmeler ve zihinsel açıdan sizi ilgilendiren konularda önemli sonuçlar ve değerlendirmeler getirebilir. Ancak 27 Ocak civarında sözlerinize daha fazla özen göstermeli ve sakin kalabilmelisiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bugünlerde kritik durumlar özellikle karşılıklı konuları ve ilişkilerinizi dikkate almayı gerektiriyor. Özellikle evlilikte ya da ortaklı işler içinde sizi meşgul eden ve yeni kararlar var diye zorlayan koşullar var. Haftanın ilk günlerinde zihinsel açıdan hassas ve dağınık olabilirsiniz. Ancak 23 Ocak'tan sonra yakın beraberliklerde ve aşkta daha olumlu koşullar gündeme gelebilir. 25 Ocak'taki dolunay özellikle parasal konular üstünde daha fazla duracağını gösteriyor. Bu dönemde tartışma çıkarabilecek durumlarda daha soğukkanlı davranmalısınız.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bu dönemde çalışma ortamınızı ilgilendiren konular sizi çok daha fazla meşgul etmekte. Aynı zamanda yakın ilişkilerinizde ve görüşmelerde bazı önemli değişiklikler dikkat çekiyor. Haftanın ilk günlerinde gruplar içinde ya da arkadaşlar arasında daha aktif olabilirsiniz. 23 Ocak'tan itibaren çalışma ortamında ilişkiler ve denge gerektiren yeni koşullar olabilir. 25 Ocak'taki dolunay şahsi alanda karşılıklı konulara ve ilişkilere daha fazla odaklanacağınızı göstermekte. Bu dönemde sağlık ve hizmet koşullarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde yaratıcı olduğunuz konular ve aşk hayatınızda daha hareketli, hızlı ve tutkulu olabileceğiniz koşullar var. Kendinizi sahneye koyabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konular da özellikle 23 Ocak'tan itibaren daha olumlu gelişmeler getirebilir. Haftanın ilk günlerinde özellikle iş hayatınızda ve sorumluluklar alanında daha hızlı ilerlemeler var. Ancak 25 Ocak'taki dolunay özellikle hizmet, düzen ve sağlık konularına vurgu yapıyor. Bu dönemde düşüncelerinizi daha sakin ve dengeli ifade etmeye çalışmalısınız.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bugünlerde ev ya da ailenizle ilgili konular, yakın çevrenizde daha fazla zaman geçirebileceğiniz koşullar gündeme geliyor. Ailevi konularda ya da toprakla ilgili işlerde dikkat çeken bir meşguliyet söz konusu. Haftanın ilk günlerinde uzaklarla yabancılarla ilgili bir konu ilerleme aşamasına gelebilir. 23 Ocak'tan sonra eve yönelik işlerinizde daha olumlu koşullar dikkat çekmeye başlıyor. 25 Ocak'taki dolunay ise özellikle gruplar ve arkadaşlıklar için de bir sonuç elde edeceğinizi göstermekte. Bu dönemde evde daha çok zaman geçiriyor olabilirsiniz.