Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Geçtiğimiz Ekim ayındaki Güneş tutulmasından ardından gündeme gelen değişiklikler karşısında şimdi daha çok şey yapmak isteyebiliriz. Bugünlerde ciddi düşünceler, daha fazla program ve gerçekçi bir bakış açısı içindeyiz. Haftanın ilk günlerinde sezgilerimizi yaratıcı yönde kullanma şansımız var. 18 Ocak tarihine dikkat edelim. Bugünlerde enerjimizi ve planlama gücümüzü kararlı bir şekilde somut hale getirebiliriz. Hızlı adımlar içinde olacağız. 20 Ocak sonrasında Güneş Saka burcuna ilerlerken gündemimizde sosyal konular çok daha ağır basmaya başlayabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

14 Ocak Pazar

Daha derin düşündüğümüz bir gündeyiz. Duygusal açıdan kendimizi kapalı hissedebiliriz.

15 Ocak Pazartesi

İlişkilerimizde biraz daha gerçekçi olalım. Sorumluluklardan kaçıyor olabiliriz.

16 Ocak Salı

Bugün hızlı kararlar ve değişiklikler gündeme geliyor. Yenilik yapmak durumundayız.

17 Ocak Çarşamba

Tek başına hareket etmek durumunda kalabiliriz. İlişkilerimizi daha iyi yönetmeliyiz.

18 Ocak Perşembe

Parasal işler ve kazançlar açısından oldukça elverişli koşullar var. İyi değerlendirmeye çalışalım.

19 Ocak Cuma

Sanatsal uğraşlar ve yaratıcı çalışmalar açısından güzel bir gün olabilir. Keyiflere açığız.

20 Ocak Cumartesi

Bazı planlarımız ya da düşüncelerimiz beklenmedik şekilde değişmiş olabilir. Esnek olmaya çalışalım.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde iş ve sorumluluklar cephesinde oldukça yüklü ve çaba gerektiren koşullar var. Aynı zamanda başarıya daha yakın olabilirsiniz. Göstereceğiniz çaba ve hazırlık sayesinde mesleki alanda yenilikler yapmaya açıksınız. Haftanın ilk günlerinde sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz. Özellikle 18 Ocak civarında aynı anda birden fazla işle uğraşmak durumunda olabilirsiniz. İş ve parayla ilgili konuları çok daha iyi şekilde sonuçlandırmanız mümkün. 20 Ocak'tan sonra arkadaşlar ve içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili konulara vurgular artıyor.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bugünlerde kendinizi geliştirmek ve yeni insanlarla bir araya gelmek imkanı yüksek. Olaylara bakış açınızı daha esnek kılmaya çalışın. Uzaklar, yabancılar ya da eğitimle ilgili konular önünüze yeni fırsatlar sunabilir. Haftanın ilk günlerinde gruplar içinde sorumluluklar alabilirsiniz. 18 Ocak civarında aceleci davranmamak iyi olacak. Bugünlerde bazı kontrol dışı durumlar söz konusu olabilir. 20 Ocak sonrasında özellikle sorumluluklar alanında size daha fazla gayret ve kararlılık getiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu dönemde Oğlak burcundaki birikim özellikle sorumluluklar alanında daha fazla çaba ve ortaklı işleri toparlama gayreti getiriyor. Finansal alanda kaynaklarınızı daha dikkatli ve planlı şekilde yönetmek durumundasınız. Bu dönemde bazı endişeler öne çıkıyor olabilir. Haftanın ilk günlerinde iş hayatında yapabileceğiniz yenilikler var. 18 Ocak civarında ise özellikle gruplar içinde daha aktif bir rol alabilirsiniz. 20 Ocak sonrasında düşüncelerinizi ve uzaklarla ilgili işleri kararlı şekilde ortaya koyabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde başkalarından kaynaklanan ciddi düşünceler ve kararlar söz konusu. Derin düşünmek ve sorumlu davranmak ihtiyacı içindesiniz. Evlilik ya da ortaklıklar yönünde gerçekçi bir tavır ortaya koymak söz konusu. Bu konularda tartışmalar var ise şimdi önemli bir karar vermek durumunda olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yeteneklerinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. 18 Ocak civarı özellikle kritik değişikliklere işaret edebilir. 20 Ocak sonrasında finansal konular üstünde yeniden düşünmeniz gerekecek.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde çalışma hayatınız, hizmet ve düzen konularında daha fazla çaba göstermek gerekiyor. İş ortamında ortaya koyacağınız gayret dikkat çekici olabilir. Sağlık konusunu da ihmal etmemelisiniz. Haftanın ilk günlerinde duygularınızı daha iyi anlamaya çalışın. 18 Ocak civarında ortaya koyabileceğiniz pek çok yeni şey söz konusu. Göstereceğiniz cesaret sayesinde önemli adımlar atabilirsiniz. 20 Ocak sonrasında karşılıklı konularda ve evlilikte daha bilinçli davranmanız gerekebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde yaratıcı yönlerinizi ve isteklerinizi daha güçlü ve tutkulu şekilde ortaya koyabilirsiniz. Aşk hayatınız, kendinizi ortaya koyma isteğiniz yönünde önemli çabalar var. Çocuklarınızla ilgili konular da dikkat çekebilir. Bu dönemde cesaretinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde karşılıklı konuları ve ilişkileri daha hassas şekilde ele alın. 18 Ocak civarında finansal konularda bazı ani değişiklikler söz konusu olabilir. 20 Ocak sonrasında çalışma ortamınızda ilgili konular daha ağır basmaya başlıyor.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Yılın bu döneminde evinize ve yerleşime yönelik çabalar daha fazla dikkat çekmekte. Bu dönemde işten çok ailevi konulara ya da kendi iç dünyanıza dönmeyi gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde zaman alan işler ya da fedakarlıklar gündeme gelebilir. 18 Ocak civarında özellikle eşinizle ya da ortaklığı işler içinde daha hızlı kararlar vermek durumunda olabilirsiniz. Bugünlerde dengeyi iyi kurmaya çalışmalısınız. 20 Ocak sonrasında kendinizi daha kararlı ve yaratıcı yönde ortaya koyma imkanınız var.