Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta mücadele gezegeni Mars ile Plüton Saka burcunda yan yana gelirken yüksek enerjiler, mücadele ve güçlü bir konsantrasyon ortaya çıkıyor. Ancak şiddet ve öfkenin neden olabileceği yıkıcı durumlara da dikkat edelim. Dünyada doğa olayları, havayolları ve teknoloji ile ilgili olaylar dikkat çekebilir. Bu dönemde dışa dönük, iddialı tavırlar öne çıkıyor. 13 Şubat civarında bunu daha fazla hissedebiliriz. 16 Şubat civarında ise düşüncelerimizi daha sabırlı ve yapıcı şekilde pratik hale getirmeye çalışalım. Bugünlerde aşkta, parasal konularda ve değer verdiğimiz konularda daha sorgulayıcı ve dönüştürücü durumlar içinden geçiyoruz. Yoğun günlerdeyiz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

11 Şubat Pazar

Bizi duygusal açıdan bağlayan ve fedakarlık içeren durumlarla karşılaşabiliriz. Sezgilerimiz yüksek.

12 Şubat Pazartesi

Günün ilk bölümünde belirsizlikler ya da havada kalan koşullar olabilir. Akşam saatlerinde daha girişkeniz.

13 Şubat Salı

Cesur ve yenilikçi bir tavır içindeyiz. Sosyal konularda kendimizi göstermek isteyebiliriz.

14 Şubat Çarşamba

Yeniliklere açık bir gündeyiz. Ancak yakın ilişkilerde bizi test eden durumlar olabilir.

15 Şubat Perşembe

Hayatın güzel ve keyifli yönlerine daha açığız. Elimizdekileri daha iyi değerlendirmeye bakalım.

16 Şubat Cuma

Maddi yollarda beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Esnek kalmaya bakalım.

17 Şubat Cumartesi

Meraklı ve kafaca hızlı olabileceğimiz bir gündeyiz. Sohbetler ve iletişim açısından hareketli koşullar var.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta gelecek yönündeki fikir ve planlarınızı uygulama konusunda daha kararlı davranmaya başlayabilirsiniz. Gruplar ya da arkadaşlıklar içinde de daha fazla iletişim ve hareket dikkat çekiyor. 13 Şubat civarında kişisel planda yeni istekler ve girişimler var. Bu dönemde sosyal alanda daha aktifsiniz. 16 Şubat civarında ise elinizdeki birikimleri kullanabilecek bir gayret içinde olabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlar arasında daha fazla paylaşım ama aynı zamanda sizi değiştiren ve dönüştüren koşullar da dikkat çekiyor.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bugünlerde iş hayatınız ve sorumlu olduğunuz konularda daha mücadeleci ve kararlı bir tavır içindesiniz. Kendinizi göstermeniz zor olmayacak. Ancak iş hayatında rekabet ve mücadele de dikkat çekiyor. 13 Şubat civarında sonunu net göremediğiniz bazı riskli durumlara dikkat etmelisiniz. Bu dönemde yoğun istekler söz konusu. İşte sizi öfkelendirebilecek durumlara dikkat etmelisiniz. 16 Şubat civarında ise kişisel alanda daha yapıcı davranmanız mümkün. İş hayatında stratejik davranmak gerekiyor olabilir. Dönüştürücü koşullar hâkim.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bugünlerde Saka burcuna ilerleyen gezegenler size daha geniş düşünme imkanı ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz olanaklar sunuyor. Eğitim, yabancılarla ilgili konular açısından daha gayretli ve odaklı bir çaba içinde olabilirsiniz. 13 Şubat civarında gruplar ve arkadaşlıklar içinde daha aktif olabileceğiniz fırsatlar var. Son derece kararlısınız. Ancak 16 Şubat civarında kafaca daha pratik ve basit olmak gerekiyor. Bu dönemde arkadaşlıklar ve sosyal konular hayatınıza yeni bir denge ve dönüşüm imkânı da getirmekte.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde sizi psikolojik yönde dönüştüren, yenileyen koşullar dikkat çekiyor. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Böylece kendinizi yenileme imkanına sahip olacaksınız. Bu dönemde finansal işler ve ortaklı konular üstünde daha fazla duruyor olabilirsiniz. 13 Şubat civarında özellikle mesleki alanda dikkat çekici girişimler söz konusu. Bu dönemde endişelerinizi aşmanız gerekiyor. Zaman zaman kriz çıkaran durumlarla karşılaşabilirsiniz. 16 Şubat civarında gelecek yönünde daha yapıcı bir tavır ortaya koyabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bugünlerde karşıt burcunuz Saka'da ilerleyen gezegenler sizi önemli sonuçlara ve muhasebelere yöneltiyor. Karşılıklı konular, ilişkiler ve evlilik alanında kritik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha uzlaştırıcı ve dengeli davranmaya dikkat edin. 13 Şubat civarında görüş ve isteklerinizi daha fazla ortaya koyma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu dönemde karşıtlık içeren durumlara ve hatta düşmanlıklara özen göstermelisiniz. 16 Şubat civarında iş hayatında daha fazla çaba ve kararlılık gerekiyor.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde Saka burcunda ilerleyen gezegenler sizi özellikle çalışma hayatınız, düzen ve iş ile ilgili konularda daha fazla meşgul kılıyor. Eğitsel konulara zaman ayırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular da önemli. 13 Şubat civarında risk almanız gereken bir konuda daha cesur davranabilirsiniz. Yine de bu dönemde kaza yaratabilecek koşullara dikkat edin. 16 Şubat civarında ise yabancılar ve uzaklarla ilgili işler açısından daha hareketli geçebilir. Bu tarihten sonra çalışma ortamınızda ilişkiler ve kadınlarla ilgili konular değişiklikler getirebilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu dönemde artan bir şekilde kendinizi ortaya koymak, hayattan zevk almak ve keyifli konulara yönelmek için imkanlar var. Aşkta ve sevdiğiniz konularda heyecanlı ve hırslı bir tavır içinde olabilirsiniz. Dışa dönüyorsunuz. 13 Şubat civarında karşılıklı bir konu, denge gerektiren bir iş size yeni kararlar getirebilir. Riskli adımlar atmakta daha kararlısınız ve heyecan arıyorsunuz. 16 Şubat civarında ise ortaklı işler ve finansal alanda daha fazla şey yapma çabası içindesiniz. Bu dönemde şansınızı doğru yönde kullanmaya çalışın.