Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bugün gerçekleşen yeniay yeni fikirler ve oldukça hareketli, değişken koşullar getiriyor. Haftanın ilk günlerinde yaratıcı ve ilginç fikirlerle yola koyulabiliriz. Bu dönemde çift durumlar ve tutarsızlık yaratan pek çok koşul var. Önümüzdeki günlerde daha uyanık olmalıyız. Sosyal konular özellikle dikkat çekiyor. 12 Mart'tan itibaren aşkta ve duygusal alanda daha romantik ve etkilere açık bir hale geliyoruz. Aşkta verici olabiliriz. 13 ve 14 Mart günlerinde düşüncelerimizi yaratıcı ve verimli şekilde kullanmak mümkün. Ancak 15 ve 16 Mart oldukça dengesiz ve tutarsız geçebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

10 Mart Pazar

Yeniay bize daha fazla hayal gücü ve ilham getiriyor. Biraz daha gerçekçi olalım.

11 Mart Pazartesi

Yeni fikirler ve cesur adımlar içinde olabiliriz. Düşünmeden hareket ediyoruz.

12 Mart Salı

Düşüncelerimizi hızlı bir şekilde ortaya koyabiliriz. Sosyal konularla yakından ilgiliyiz.

13 Mart Çarşamba

Sanatsal uğraşlar ya da kazanç getirebilecek imkanlar dikkat çekiyor. Daha yapıcı düşünebiliriz.

14 Mart Perşembe

Parasal konularda sürprizler var. Ilginç fikirlerden faydalanabiliriz.

15 Mart Cuma

Çift durumlara ve karışıklıklara dikkat edelim. Her şey göründüğü kadar basit olmayabilir.

16 Mart Cumartesi

Düşüncelerimiz içinde dağılmamaya çalışalım. Önceden plan yapsak bile esneklik göstermeliyiz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Balık burcunda gerçekleşen yeni ay sizi dışsal etkileri daha açık kılıyor. Bu dönemde kimi zaman kendinizi daha izole hissedebilirsiniz. Ancak yine de bu dönemde arkadaşlar ve gruplar içinde daha fazla hareket ve motivasyon bulabileceksiniz. Haftanın ilk günlerinde yeni ve ilginç fikirlere açıksınız. 12 marttan itibaren aşkta ve parasal konularda yeteri kadar gerçekçi olamayabilirsiniz. Aşkta platonik durumlar olabilir. 13 mart civarında işiniz ve para durumunuzla ilgili daha yapıcı bir çaba içine girebilirsiniz.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Balık burcunda gerçekleşen yeniay sizi sosyal alanda, gruplar içinde daha yaratıcı ve verici kılıyor. Bu dönemde hayal gücünüzü ve yeteneklerinizi verimli kullanabilirsiniz. Para durumunuz üzerinde düşünüyorsunuz. Bugünlerde yeni fikirler ve bazı riskli adımlar da söz konusu olabilir. 12 Mart'tan itibaren yaratıcı alanda ve arkadaşlıklar için de olumlu değişiklikler dikkat çekiyor. Kazanç getiren koşullar var. 13 Mart civarında özellikle kişisel alanda daha kararlı davranabileceğiniz adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bugünlerde Balık burcundaki yeniay kariyer alanına ve sorumluluklara yeni bir ivme ve değişiklikler getiriyor. Sorumluluklarınız artıyor olabilir. Aynı zamanda kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz günlerdesiniz. Haftanın ilk günlerinde gruplar içinde ve sosyal alanda daha aktif olabilirsiniz. 12 Mart'tan itibaren özellikle iş hayatında ilişkiler ve kadınlarla ilgili konular önünüze daha fazla fırsat çıkarabilir. Sizi şanslı kılan koşullar içindesiniz. Ancak 13 Mart civarında olaylara daha esnek bakma gereği var.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu hafta Balık burcundaki yeniay kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeni insanlarla temas kurabileceğiniz fırsatlara işaret ediyor. Düşüncelerinizde daha verimli ve yaratıcı olabilirsiniz. Yeni ilhamlara açıksınız. Haftanın ilk günlerinden itibaren işte cesaret gösterebileceğiniz adımlar atabilirsiniz. 12 Mart'tan itibaren arkadaşlıklarda ve sosyal alanda size yeni ufuklar kazandırabilecek fırsatlar var. Aşkta mutlu olmanız daha kolay. 13 Mart civarında enerjinizi daha yapıcı yönde kullanabilirsiniz.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde psikolojik açıdan daha karmaşık durumlar ve kimi zaman endişelerinizi ortaya çıkaran koşullar olabilir. Kendinizi yenileme ihtiyacındasınız. Finansal konulara ve borç olacak işlerine daha dikkatli yaklaşmak gerekiyor. Yine de bu dönemde yeni fikirler ve yabancılarla ilgili konular hayatınıza hız katabilir. 12 Mart'tan itibaren aşkta daha karmaşık koşullar var. Başkalarından gelebilecek imkanlara açıksınız. 13 Mart civarında özellikle işle ilgili konularda kararlılık göstermeniz önünüzü açabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu hafta karşıt burcunuz Balık'ta gerçekleşen yeniay son altı aydaki koşulları değiştirmeye başlıyor. Önemli bir muhasebe ve değerlendirme döneminden geçiyorsunuz. Evlilikte ve ilişkilerde gündeminiz hassas olabilir. Ayrıca bu dönemde düşüncelerinizde sizi meşgul eden riskli durumlar dikkat çekiyor. 12 Mart'tan itibaren beraberlikler ve denge içeren konularda daha olumlu ve destekleyici fırsatlar söz konusu. 13 Mart civarında size yeni fikirler kazandırabilecek bir çaba içine girebilirsiniz.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu hafta Balık burcunda gerçekleşen yeniay özellikle iş ve çalışma koşullarında daha fazla fedakarlık içerebilecek durumlara işaret edebilir. Sağlığınız konusunda gerçekçi olmaya çalışın. Ayrıca bu dönemde karşılıklı konular da hız kazanmakta. Yeni görüşmeler içinde olabilirsiniz. 12 Mart'tan itibaren çalışma hayatında yaratıcılık, sanat ya da kadınlarla ilgili konular gündeme daha fazla gelebilir. Başkalarından destek görmeniz kolaylaşıyor. 13 Mart civarında ise finansal konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.