Fiyatlar neden yükseliyor

Dikkat ettiniz mi; yaklaşık 6 aydır Siyonist İsrail'in Gazze'de Müslüman kardeşlerimize yaptığı bilinçli soykırım ve katliamlar sonrasında İslam ülkelerinden bu katillere, barbarlara, vandallara olağan üstü diyebileceğimiz çapta bir tepki gelmiş değil. Sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta bu soykırıma lanet ediyor, tepki gösteriyor, Gazze'de yaşanan mezalimi gündemde tutabilmek için canhıraş bir tavır sergiliyor.

Uluslar arası arenada yükselen cılız sesler maalesef bu soykırımcı Siyonistlerin Gazze'de yaptığı katliamı durdurmaya yetmiyor. Uluslar arası Adalet Divanına açılan dava ise şimdilik göstermelik bir seyirde devam ediyor. Biz de her platformda dile getiriyoruz: Cennetmekan Erbakan hocamızın ifade ettiği gibi "İsrail güçten anlar." Zira bu vahşi Siyonistler, küresel emperyalistlerin desteğini arkalarına almış durumda.

Bu küresel emperyalistler, özellikle Siyonist olduğunu itiraf eden ABD Başkanı Biden, yarım ağızla Gazze'de yapılanların yanlış olduğunu söylemiş olsa da, göstermelik olarak aç ve susuz Gazzeli kardeşlerimize havadan yardım gönderiyor olsa da, tüm dünya ülkelerinin çok daha kapsamlı ve muhteviyatlı bir tepki gösterip, Gazze'de soykırımlarına devam eden Siyonistleri durdurmaları gerektiğini düşünüyoruz.

Karşımızdaki Sadece İsrail Devleti Değil;

Biliyoruz ki, karşımızdaki Siyonist güçler, sadece katil, vandal, barbar İsrail devleti değildir. Siyonist İsrail, dünyanın her tarafında konuşlandığı küresel şirketleriyle bugün tüm dünyanın da kanını emen bir sülük gibidir.

Dev şirketler, küresel ölçekte hareket ederek ülkelerde faaliyet gösteren Siyonistler zehirli bir ahtapot gibi dünyanın her tarafını kuşatmış durumdadırlar. Cumhurbaşkanımız Gazze'de yaşanan soykırımları gündeme getirdikçe, her platformda bu barbarlara tam bir dik duruş sergiledikçe işte bizim ülkemizde de cirit atan bu küresel şirketler, para baronları da ülkemiz ekonomisini sallayabilmek için ellerinden geleni yapmaya başladılar. Bu Siyonist küresel şirketler, anında ülkemiz ekonomisini sallamak için harekete geçtiler ve bilinçli bir şekilde alttan alttan ellerinde sadece kendilerinin tekelinde olan mal ve ürünlere zam yağmurlarına başladılar.

Konuya şu şekilde bakmak lazım geldiğini düşünüyorum: Türkiye'de satılan ürünlerin çok büyük bölümünü, ya Siyonist Yahudi firmalar üretiyor, ya da bu Yahudi firmaların ortak olduğu ülkemizdeki fason çalışan fabrikalar, ortaklar üretiyor. Çok bariz bir şekilde görülmese de bu Yahudi ürünlerine boykot çağrısının yapıldığı günlerde sosyal medyada dolaşan ürünlere baktığımda, kelimenin tam anlamıyla şok olmuştum.

Bu katil Siyonistler, temel ihtiyaç maddelerinden, gıda maddelerine, en çok içilen gazlı içeceklerden, temizlik maddelerine kadar bir çok üründe kelimenin tam anlamıyla hakimiyet kurmuşlardı. Açıkça diyebiliriz ki, ülkemizde (Ve belki de bir çok İslam ülkesinde) raflarımızda, marketlerimizde bir Siyonist tekeli bulunuyor. Ne kadar ürkütücü ve bizim için ne kadar korkutucu bir durum bu Konumuzu biraz dağıttığımın farkındayım... Ama söylemek ve anlatmak istediğim şudur: Marketlerde raflarımızda bulunan ürünlerde fahiş artışlar yapan firmalara baktığımızda da karşımıza Yahudi menşeli olduklarını göreceksiniz.