Doğru insanı bulabilecek miyim

3 ilişkim oldu ve hepsiyle çok farklı şekilde ayrıldım. Doğru insanı bulabilecek miyim, pek emin değilim

24 yaşında, tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar 3 ayrı kişiyle ilişkim oldu. İlki en başında çok güzeldi, 3 yıl sürdü. O da tıp fakültesi öğrencisiydi. Başta iyi anlaşıyorduk ama sonra bana çok fazla karışmaya başlamıştı. Ben de dayanamayıp ayrıldım ama pişman olup döndüm. Bu sefer de o benimle tekrar olmak istemedi. Uzun süre onu unutamadım.
1 yıl sonra ikinci ilişkimi yaşadığım kişiyle tanıştım. O da mimardı. Beni de çok seviyordu aslında ama kriterlerime sahip olan biri değildi.
Onun annesi gibi hissediyordum kendimi. Bu da beni çok yoruyordu. Karşımdaki insan biraz daha baskın olsun, beni sahiplensin isterken o öyle değildi. Onu sevmeye çok çalıştım ama olmadı. 1.5 yılın sonunda ayrıldım.
1 sene boyunca peşimden çok koştu. Barışmak, tekrar birlikte olmak için çok uğraştı ama ben ona karşı istediğim gibi bir aşk hissetmediğim için geri dönmek istemedim. Sonuçta ona da haksızlık olur diye düşündüm.
Kısa bir süre önce tekrar barışmak istedi, beni sevdiğini ve özlediğini dile getirdi ama ben yine beklediğim gibi duygular hissetmediğim ve içimde bir şeyler oturmadığı için kabul etmedim.
O da en son konuşmamızdan kısa bir süre sonra, başka birine âşık oluverdi birden.
Onunla ilgili aşk dolu paylaşımlar yapmaya başladı. Ben şoke oldum çünkü daha birkaç gün öncesine kadar beni sevip özlediğinden bahsediyordu. El ele fotoğraflar atıp serenatlar yaptı hayatına aldığı kişiye.
Üçüncü ilişkim de bir güvenlik görevlisiydi. Gayet iyiydik, ancak 4 aylık bir süreç sonucunda doktor olmamı kaldıramadı ve beni tüm vaatlerine rağmen terk etti. Hem de yüz yüze bile değil, telefonla.
Güzin Abla ben nerede hata yapıyorum Seviyorum diyen bu erkekler nasıl oluyor da böyle davranabiliyor
Acaba ikincisine içime sinmemesine rağmen şans vermeli miydim
Beni seveni ben sevmesem de hayatıma almalı mıydım Bu saatten sonra doğru erkek karşıma çıkacak mı Kafam çok karışık Rumuz: Mutsuz

YANIT

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sevgili kızım, son zamanlarda en sık karşılaştığım sorunlardan biri de bu işte. Genç kızlar evlenebilecekleri, gerçek anlamda güvenecekleri bir erkek bulamamaktan yakınıyorlar. Belki aynı şey genç erkekler için de söz konusudur.
Günümüzde sevgi ve aşk gibi duyguların giderek çok daha yüzeysel kaldığı bir gerçek. İlişkiler çok daha sıradan. Bu nedenle senin aşk arayışına kolay kolay karşılık bulamayacağını tahmin etmek güç değil.