Bir türlü peşimi bırakmıyor

Merhaba, bir süredir görüştüğüm biri var. Ama ne olursa olsun tam olarak sevgili olamıyoruz. İlişkimiz bitse bile bir şekilde yine bir araya geliyoruz ama bir süre sonra sonuç yine hüsran oluyor.

Aramızda 15 yaş farkı var. Sürekli çok iyi olduğumu, çok güzel olduğumu ve kendini bana layık bulmadığını söylüyor.
Ama bir türlü peşimi de bırakmıyor ve ben de onu unutamıyorum. Kısır bir döngü içindeyiz. Sürekli bir var, bir yok durumları. Ve ben artık çok sıkıldım ve bunaldım. Ne yapmam lazım Bu arada benim yaşım 25, görüştüğüm kişi ise 50 yaşında. Rumuz: Toksik ilişki

YANIT

Sevgili kızım, çok üzgünüm ama hem aranızda büyük bir yaş farkı var hem de çok sorunlu bir ilişkiden söz ediyorsun. Kızım bu kısacık ömürde böyle kendin de nitelendirdiğin gibi toksik bir ilişki yaşamanın anlamı ne Seni ve hayatını karartan, seni mutsuz eden, sürekli zihnini işgal eden, anladığım kadarıyla seni boğan böyle bir ilişkiye o ne zaman geri dönse, sen de dönüyorsun ve bu da seni çok olumsuz etkiliyor.
Vazgeç bu sevdadan, bir iki ay bocalarsın ama sonra derin bir "Oh!" çekersin. "Ben niye bunca zaman buna katlanmıştım" dersin.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hayvanların barınaklardabakılması önemli

Dünya genelinde çok kötü günlere şahitlik ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Hayvanlara yapılan işkencelerin acımasızlığını, ekonomik zorlukları izliyoruz. Bilindiği gibi sokak hayvanları için Batı ülkelerinden esinlenilen yeni düzenlemeler getirilmek isteniyor.
Sokaklarda hayvan görmek istemeyenlerin dayatmasıyla yerel yönetimler de dahil olmak üzere yeni kararlar alınmak isteniyor.
Bu duruma göre sokaklardan toplatılacak hayvanlar bir süre bekletilip uyutulacak. Oysa hayvanların itlaf edilmeleri değil, düzgün barınaklarda bakılması çok önemli.
İşte bizim gibi merhametli insanların sırtında sorumluluk yükü var. Senin de üyesi olduğun, Türkiye'nin belki de dünyanın ilk hayvan koruma derneği olan HAYKOD'a gönül verenler olarak 69 yıldır, şiddete maruz kalmış, sakatlanmış, hastalanmış, tedavi ettirilmek yerine görmezden gelinmiş, açlıkla, susuzlukla cezalandırılmış, en büyük ihtiyaç olan sevgiden mahrum edilmiş yüzlerce hayvana kucak açıp himayemizde yaşatmaya çalışıyoruz.