25 yıllık eşimden kuşkulanıyorum

Ben 57 yaşındayım, 25 yıllık da evliyim. 6 aydan beri eşimin bazı hareketleri değişti. Artık eskisi gibi bir muhabbetimiz yok. Bana hiç yaklaşmıyor, sırtını dönüp yatıyor. Beni aldattığını düşünüyorum.

Merhaba Güzin Abla ben 57 yaşındayım, 25 yıllık da evliyim. 4'ü kız 2'si erkek, 6 çocuk babasıyım. Biz eşimle yıllar önce aslında severek evlenmedik, görücü usulüyle evlendik. Sonra zamanla birbirimize alıştık, aşk olmasa da birbirimize uyum sağladık.

Birlikte geçinip gidiyorduk kibundan bir yıl önce başka eve taşındık. İşte her şey bu taşınmadan sonra başladı.6 aydan beri eşimin bazı hareketleri değişti. Artık eskisi gibi bir muhabbetimiz yok. Eşim bana hiç yaklaşmıyor, sırtını dönüp yatıyor. Bu durumda eşimi beni aldattığını düşünüyorum.

Belki de de ben hastayım, endişe içindeyim bu yüzden normal düşünemiyorum. Bu arada eşim de 50 yaşında. Yani bu yaşta bir kadın başka bir erkeğe âşık olabilir, kocasını aldatabilir mi

Haberin Devamı

Ama bir saniye aklımdan çıkmıyor bu endişe. Evliliğim kopma noktasına geldi, bu yüzden hep kavga ediyoruz, bu olumsuzluklar da çocuklarıma yansıyor ve çok rahatsız bir durum. Ben işe giderken eşim kalkıp kanepede oturuyor, beni yolcu bile etmiyor. Çocuklar da her biri kendi odalarında. Bu durum beni daha da düşündürüyor, bana karşı cinsel isteksizliği beni çok kuşkulandırıyor. Acaba evime gizli kamera mı yerleştirmeliyim, bana bir akıl verin. Lütfen çok mutsuzum. Bana Kur'an'a el bastırarak "bu tür meseleleri açmayacaksın" diye yemin ettirdi. "Böyle bir şey yok" diye o da yemin etti. Ama beynimi ruhumu bu kuşku sarmış durumda. Hayatım altüst oldu, siz söyleyin bana ne yapmalıyım

Eşimin bu durumu nedir, neden böyle birden değişti Neden bana sırtını dönüyor, beni istemiyor Rumuz: Gül meleği

YANIT

Ah sevgili okurum, ben olayı hemen çözdüm ama siz çok başka yerlerde arıyorsunuz sorunu. Ve eşinize büyük bir haksızlık yapıyorsunuz.

Bütün bunların nedeni bana kalırsa eşinizin menopoza girmesi. Sizin de dediğiniz gibi 50 yaşında bir kadın birden âşık olup kaç yıllık eşini, çocuklarının babasını hem de 6 çocuk dünyaya getirdiği eşini aldatmaya kalkışmaz. Buna inanmam ben. Hani gençlikte olsa neyse, bir an biri başını döndürdü, diyelim. Ama 50 yaşında bir kadın artık menopoz dönemine girmiştir.