Kıymetli okurlarım, bugünkü yazıya, memleketin ve Kütahya'nın en değerlisi olan Dumlupınar ihmal ediliyor diyenlere bir hatırlatma yaparak başlayacağım.
Bunu diyenler, bugün Gazetemizde yayınlanan, benim Vali Musa Işın'la yaptığım söyleşiyi okuyuversinler. Ha okuduklarında, Dumlupınar'a kazandırılan 100 milyon liralık eserin detaylarını göreceklerdir.
Evet şimdi yazının asıl konusuna geçiyorum. Efendim söyleşi için gittiğim Kütahya Merkezde AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler'e de uğradım.
Baktım Başkan'ın yoğun bir ziyaretçi trafiği var. Sekreterine, İl Başkanı'nın programı her gün böyle yoğun mu geçiyor diye sordum.
Sekreter Hanım da: -"Evet" dedikten sonra, -"Başkanımız bu yoğunluktan dolayı vefat eden Annesinin acısını bile yaşayamadı" dedi.
Ben Ceyda Başkan'ın Annesine çok düşkün olduğunu biliyorum. Annesinin vefa tından dolayı da oldukça etkilendiğini telefonda kendisinden duymuştum.
Tabi siyasetçi iseniz, vatandaş hizmet beklediği için, acınızı tam manasıyla yaşayamazsınız. Birde Ceyda Başkan kendisine derdini anlatanları sonuna kadar dinler ve anlatılan meseleyi çözmek içinde elinden geleni yapar.