Rüzgar Mourinho mu Aziz Yıldırım mı

Neden başarısızlıkta çözüm eski isimlerde aranıyor. Futbolcular, Teknik Direktörler, Başkanlar.

Aziz Başkan yapılan hataları tekrar yapmayacağız deyip ünlü isimler ile görüşmesi Tiraji komik bir durum değil mi.

Kimsenin yeniyi deneme gücü yok mu

Senin Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var.

Aziz Başkan'ın açıklamasından sonra Sportif Direktör Mario Branco vatandaşı ile görüşmelere başladı. Yanında Lukaku ile gelicek. Bonus Dybala doğuştan Fenerbahçeli zaten.

Ülkede bir kapı var açıldığında giren çok oluyor.

Portekizli hoca düşüş de gibi gözükse de her zaman yarışın içinde kalmıştır. Roma ile kazandığı Konferans kupası sonrası gözyaşlarına hakim olamamıştı.İtalya basını Mourinho için "Roma'nın kralı"dendi. Gece kutlamaların yapıldığı Circo Massimo alanında da "Roma İmparatoru" olarak gösterilen bir duvar resmi yapıldı.

Aziz Başkan ile yapılan görüşme sonrası ise atılan manşetler, A BOLA: Jose Fenerbahçe'ye yakın. THE SUN: Jose işsizliğin ardından Fenerbahçe'den teklif aldı. AS: Mourinho'nun yeni durağı Türkiye olabilir. Manu efsanesi Ferguson hep onu örnek gösteriyor.

Başarı ve magazin anlamı bakımından Dünya üzerinde örnek gösterilen bir hoca. Ancak ülke Joachim Löw, Del Bosgue, Luis Aragones, Fernando Santos, Mancini, Rijakard gibi güzide hocaların futbolumuza yeniden üretme konusunda yardım edemediği için bazılarına iki sezon bazılarına bir sezon dahi dayanamayarak yollarını ayırdı. Öğreti olarak ne kazandık derseniz hiç ne kaybettik derseniz milyonlarca para.

Başkan Ali Koç birlik beraberlik içinde olalım sloganları içinde kayboluyor. Diğer başkanlar gibi. Sahadan çekilme kararı, U 19 ile çıkma kararının tribündeki insanlardan ya da camiadan almıyorsun ki karar veriyor onaylıyorsunuz.6 yıl içerisinde Fenerbahçe yönetimi büyük bir reaksiyona rastlamadı. Getirilen her teknik direktör ve futbolcu camia tarafından kabul edildi. Bu sloganlar yerine gelen yönetimler projelerini planlarından bahsetse daha iyi olabilirdi futbol için. Alt yapı diyoruz ne yapıldığını bilen var mı

Şampiyon olunması dışında. Geniş Coğrafya da tek tük isim dışında yükselen oluyor muArda Güler çıktı ülke bir isme seviniyor. Ardaları çoğaltmak için neler yapmalıyız proje bunlar olsa.