En ağır söylem Levent Tüzemen'in

Futbol için ilginç bir Mart ayı yaşadı. Nisan ayı ise daha ilginç olanı ile devam edecek gibi duruyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ile başlayan olayların gerilimi verilen cezalar, son taraftarın hapishaneden çıkması ile son buldu.

iki takım birbirleri arasında fair play güzellemeleri yaptı. Trabzonspor Serdar Dursun için, Fenerbahçe Eren Elmalı için.Kulüpler aralarında problem olmadığını gösterdi.

Sonuç olarak saha içine giren futbolculara saldıran kamuoyunu meşgul eden toplumun düzenini bozan kişi ve kişiler 20 gün ceza alarak dışarıya çıkarıldılar. Çıkarılma desteğini kimler sağladı bilemeyiz ama çok büyük cezalar gelecek diye günlerce kamuoyunu meşgul eden 6222 sayılı kanunun içinin bir kez daha boş olduğu görüldü. Cumartesi akşamı İstanbul'da başka bir olay yaşandı Fenerbahçe taraftarları Galatasaray taraftarı ile tartışmaya girdi olayla ilgli üç Fenerbahçe taraftarı tutuklandı.

Beklenen tarih olan 07 Nisan akşamı uzunca zaman konuşulacak olan olay yaşandı. Yaşanacağı önceden de belliydi. Yayıncı kuruluş dışında şaşıran çok fazla da kimse yoktu. Yapılan protesto kimilerine göre doğrudur kimilerine göre yanlıştır. Egolar ile yönetilen koltuk sevdalısı kişilerin vereceği her karar tartışılır. Kimse kurala göre zamana göre ileriye dönük kararlar almıyor.

Yöneticiler arasındaki sözlü atışmalara, ülke olarak yabancı olmamamız gerekir. İsimler değişik olsa da siyasetçilerin tartışması gibi biri birine futbolu bitirdiniz diye söyleniyor, diğer taraf futbolu yiyip bitirdiniz diyor.

Süper kupa maçı ile ilgili en ağır açıklama ise Levent Tüzemen'den geldi. Fenerbahçe maça çıkmayarak bizi Avrupa'ya rezil edecek,U19 takımı ile 9 kişi çıkıp daha sonra 3 oyuncu kırmızı kart görüp maçın hükmen olacağından bahseden yorumcu; Okan hocam dikkat edelim İcardi'ye tekme atıp sakatlayabilirler!