Alınan kararı yönetim biliyor mu acaba

Saha içinde kalmanın zor olduğu ortam içerisinde ne yazsanız ne söyleseniz bir tarafa çekilecek. Hakem desen (A) takımı tutuyorsun. Başkan desen (B) takımını tutuyorsun. Hangi konuyu tartıştığımızı dahi bilemiyoruz. Saha olayları ile başlıyoruz, hakeme dönüyoruz.

Kendimizi görmeden başkasını eleştirmek yemek yemek gibi bir durum haline gelmiş. Fenerbahçe camiasının büyük önem taşıdığı günde beklenen karar, "kararsızlık arasında kaldı." Süper Kupa'ya çıkalım mı, çıkmayalım mı O bile maddeler halinde sunuldu. Gün içerisinde yapılan toplantının sonucunda yabancı hakem ataması yapılmaması, maçın ileri bir tarihe ertelenmemesi durumunda maça U19 takımı ile çıkacaklarını; Ayrıca önümüzdeki sezondan itibaren iki sezon Türkiye Kupası'na katılmamak konusunda görüş birliğine varıldığını TFF'ye iletti.

Tarihi sonuç bekleyen taraftarın kongre bitimi birbirine sorduğu soru: "Abi biz ne karar aldık" Kendisini eleştiren taraftar olsun yorumcu olsun muhabir olsun taraftarın önüne atan başkan kongrede de bunu yaptı. Sonuç olarak gündemi 17 gün meşgul eden kongre sonrası çıkan sonucu yönetim dahi çözebilmiş değil.

KADIKÖY FENER'E ZOR GELİYOR

Eduardo Galeano, "Ben basit bir futbol dilencisiyim, elimde şapkam dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum: 'Allah rızası için güzel bir maç lütfen.' Yaşanan olaylar sonucunda nasıl tepki vereceği merakla beklenen sarı lacivertliler oyuna hızlı şekilde giriş yaptı. 15 dakika içerisinde girilen beş pozisyon takımın iştahını gösteriyordu. Szyamanski, Dzeko'nun yarattığı boşlukları değerlendirerek istediği pozisyonları buldu. Beklenen gol ise yan top organizasyonu Djiku golü ile geldi.

İrfan Can Eğribayat hatası sahada etkisiz kalan Adana Demirspor'u hareketlendirdi.

Kadıköy stresi maçın ilk yarısında futbolculardan uzak bir görünümdeydi. Maçın başından beri istediği kendi oyunu sahaya yansıtan sarı lacivertliler için sorun son vuruşların kale çizgisini geçmemesiydi. Dzeko'nun iç direkten dönen topu ise akşamın şanssız geçeceğini gösterir gibiydi.