Çocuklar Hangi İcardi'yi örnek alacak

Doksanlı yıllarda sporu seven herkes bir isme yerleşmek isterdi. Futbol severler Gullit olur, Van Basten olur, Maradona, Hagi olur, Ronaldo olur.

Basketbol severler Michael Jordan, Shaquille O'Neal, Petar Naumoski.

2000 li yıllar Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Alex de Souza,Emre Belezoğlu Stephen Curry,Kevin Durant gibi daha çok isim sayılabilir.

Günümüze gelirsek son zamanlarda her çocuk da bir İcardi sevdası başladı.Çocuklar yanı sıra Diyarbakır Silvan ilçesin'de fanatik bir Galatasaray'lı evini sarı kırmızıya boyayıp İcardi yazdırdı.

Sosyal medyasında taraftarın köyünü paylaşan Arjantin'li 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Muş'lu çocukların gol sonrası yaptığı harekete tepkisiz kalmayarak sosyal medyasında yayınladı.

Rams Park'da atılan her gol sonrası Aşkın olayım şarkısı ile taraftarı ile özdeşleşen,her maç öncesi çocukların seremonide onun yanında olmak için söylenen bazen meblağlar ödediği Arjantinli golcü son yayınladığı videosunda tepki çekti sanki.

Ülkemiz'de daha çok çocuk takipçisi olan Maura İcardi eşi ile çektiği klip videosu tepki çekti. Batuhan Karadeniz'den İcardi'ye;

"Bu ülkenin de bir ahlâkî değerleri var! Bunu yok sayamazsın! Yazıklar olsun! Benim için İcardi bitmiştir.

Geçmiş dönemide hareketli sansayonel bir durum olan golcü için tepkiler daha da fazlalaşabilir.

Ancak tahmince doğru olması gereken çocukların Mauro İcardi'yi sarı saçları ve attığı gol sonrası yaptığı hareketle hatırlaması gerekmektedir.

Göksel Gümüşdağ ne düşünüyor

Rizespor maçı dönüşü otobüsü kurşunlandıktan sonra Kulüpler Birliği başkanı Göksel Gümüşdağ Fenerbahçe maçlara çıkmaz ise sonuçlarına katlanır diyen.Başkanı olduğu Başakşehir Futbol Kulübü şampiyonluğu kazandıktan sonra sessizliğe iyice bürünen sayın Gümüşdağ bütün kulüplerin ayaklandığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifasının istendiği günlerde sadece Mehmet Büyükekşi'nin sorunların farkında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum,ama maalesef meseleler kördüğüm olabiliyor.

Seçimin Temmuza kalmasından yana olmayan yeni gelecek yönetimin daha uzun zamanın olmasını gerektiğini Nisan ayının başında açıklayan başkan Misan ayını bitirirken düşüncelerinde acaba değişme oldu mu

Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası hiçbir açıklama yapmayan sayın Göksel Gümüşdağ Dursun Özbek gibi Futbol Federasyonu başkanı seçimi ile ilgili kararını değiştirmiş olabilir mi

Hakem tartışmasını komşu ülkeye de sıçrattık.

Her maç sonu alıştığımız başkan ya da kulübün basın sözcüsü hakemler ile ilgili konuşmalar yapar şikayetlerini dile getirirdi.Son zamanlar bunların yerini teknik direktörler almaya başladı.Televizyon da çıkan yorumcuların yayına merhaba demeden hakem ile başlaması su içmek gibi ihtiyaç haline geldi.