Bu oyun şampiyonluk getirir mi

Şampiyonlar Ligi'ne katılım payı 15 milyon euro gruplarda alınacak her galibiyet 2.8 milyon beraberlik 900 bin son 16 ya kalırsan 10 milyon euro. Konferans Ligi gruplara kalınır ise 2.94 milyon euro galibiyet 500 bin gruplardan çıkarsan bu kadarından fazla para. Adı sadece Süper Lig olan ligimizde şampiyonluk halinde kazanılan para 39 milyon TL. Arda, Boey Avrupa'ya satıldı kazanılan para şampiyonluğun 20-30 misli kadar. Biz ise akşama kadar süper lig için kavga ediyoruz koca koca iş insanları birbiri ile laf söylemine giriyor. Sonuç 30 milyar TL yi aşan borçlu çamura batmış takımlar. Sadece ekonomi değil sahalarımızda çamur almış başını gidiyor.

Seyircisi önünde skor sonuç avantajını yakalayamadığı zaman stres yaşamaya başlayan sarı lacivertliler. Saha dışında yöneticilerin rakip takım ile yaptığı laf münakaşası bu stresi daha da yoğunlaştırıyor. Maç öncesi İrfan Can Kahveci, Osayi'den gelen sakatlık haberi ileri zamanda İsmail Kartal için bol düşündürücü zamanlar alacak. Hocanın bu zamanlarda sürpriz bir oyuncu çıkarması gerekecek. İsmail Kartal ezber bozarak son haftaların formsuz ismi Szymanski'yi yanına çekerek Mert Hakan ile oyundaydı. İsmail - Krunic ikilisi yine değişmemişti. Kadıköy stresine ilk 15 dakika yoğun pas hataları yanı sıra iki gol girişimi ile geçildi. Cengiz Ünder'in boş kaleye atamaması inanılır gibi değildi.
Son haftaların kaybetmeyen takımı Kasımpaşa ise rakibin sol tarafı olan Oosterwolde tarafından Fall ile etkili olmaya çalıştı. Yapılan ön alan baskısı sarı lacivertlilerin oyun kurmasını da zorluyordu. Buna orta saha da İsmail Krunic vasatlığı eklenince pozisyon yaratmakta iyice zorlandı.

İlk 10 dakikadan sonra Tadic-Dzeko'ya Dzeko-Tadic'e uzaktı diğer silahşörler Szymanskii İrfan da olmayınca üretmek ve gol karambol ya da Cengiz Ünder'in uzaktan çekeceği şuta kalmıştı.
Devre arası taraftarlar dahi İsmail-Krunic orta sahasından olmayacağını haykırıyordu. Bu ikiliden birinin kesilip eski prens Zajc ile başlamasının esamesi bile okunmuyordu. Gelmeyen gol telaşı ve stresi iyice yükseltti. Sahada topu alıp 4 kişiyi geçmeye çalışan Cengiz ne yaptığını bilmeyen İsmail, her topu ben kullanayım peşinde olan Mert Hakan. Beklenen gol ise Kasımpaşa kornerine bomboş kafa vuran Porozo ile geldi.