Ali Koç primi Galatasaray yensin diye mi veriyor

İlginç istatistik yakaladı Galatasaray, burası Kadıköy burdan çıkış yok denen stadda,on maçtır kaybetmiyor.

Daha gerçekçi olanı, Ali Koç başkanlığa geldiğinden beri...

Kadıköy rekorlarını bitirdiği gibi artık Fenerbahçe'nin duruşunu da bitirdi sayın başkan. Ne yapsa olmuyor, olmasını mı istemiyor bilemiyoruz.

Her sezon başı doldur boşalt ile başlayan transfer taarruzu Nisan ayının başına kadar tüm kulvarlarda yürüyoruz, sonuç koskoca bir hiç. Taraftar dahi buna alıştı,alıştırıldı tepki vermiyor. Tıpkı ülkenin yaşanan olayları gibi.Tepki hislerimizi kaybettik çoğunluk olarak.

Dün akşam Kadıköy boykotlara rağmen kapalı gişeydi. Aziz başkanın dediği gibi bugün sizin bayramınız, Sahi Fenerbahçe taraftarı kaç yıldır bayram kutlayamıyor, zengin başkanının sayesinde

Artık taraftarın gazını almak için, Acun Ilıcalı ekrana soyundu. Fenerbahçe takımını saygısızca eleştiren, Ahmet Çakar ekibine konuk oldu, yatırıp kaldıran oyuncu aldık, Osimhen bize teklif edildi kabul etmedik, İcardi ülkeye ilk geldiğinde bizle görüştü,biz kabul etmedik.Bu iki oyuncu, Galatasaray'ı iki yıldır şampiyon yapıyor., üçüncüye doğruda gidiyor. Anlamsızca rakip takım idarecileri ile ilgili girilen münakaşalar, hepsi ters etki yarattı.

Seri galibiyetler sonrası yapılan açıklama hem oyuncuları,hem teknik ekibi gerdi. Oysa sarı kırmızılı ekip hafta sonu, Beşiktaş karşısında kaybetmiş moralsizdi, vurulacak bir darbe rakibi hem şampiyonluktan edecek,hemde iç karışıklığa götürecekti. Sakin kalan,tecrübesi ile kazanan sarı kırmızılı takım oldu. Hak ederek kazandı.

Ülkeye geldiğinden beri açıklamaları hareketleri hep konuşuldu Portekizli hocanın. Kaos içerisinde geçen lige alışmaya başlamıştı. Alışma ötesi ileri derecede olunca konu fiziksel müdahaleye kadar gitti.Oysa önceden açıklamaları ile ilgili ön plandaydı,şimdi fiziksel müdahalesi ile gündemi değiştirdi. Zaten değişmeye alışık olduğumuz gündemimiz var.

Bakıldığında ülkenin en pahalı iki takımının maçı geride kaldı, iki maçta olduğu gibi futbol konuşulamadı.Başrol Mert Hakan, Barış Alper, Kerem Demirbay, İsmail Yüksek amatörlüklerini gösterdiler. Mourinho amatörlüğünün altında hareketler ile basın karşısına çıkmadan stadı terk etti ve birşeyleri değiştirmek için burdayım dediği Türk insanlarına karşı saygısızlığını gösterdi.