Hakemin bazı kartları es geçmesini anlarım ama Sallai'nin kart görmemesini aklım almıyor.
Galatasaray-Konyaspor maçının hakemi Yasin Kol oyun içerisinde çok net birkaç sarı kartı es geçti. Adeta "Bu maçta kart göstermeyeceğim" diye özel bir çaba sarf etti. Bazılarını görmezden gelmesini anlayabilirim ama Roland Sallai'nin bu maçı kart görmeden tamamlamasını aklım almıyor. Bu kadar üst üste faul yapıp, kendi başına sarı kartlık ihlalleri defalarca tekrarlayıp hiç kart görmemesi inanılır gibi değil!
Kritik pozisyonlara gelirsek:
TORREiRA'YA ÇIKAN SARI KART VE PENALTI BEKLENEN ANLARDAKi KARARLARI DOĞRU
· 3. dakikada Torreira'ya gösterilen sarı kart doğru. Çünkü Torreira'nın topuğu yerdeyken rakibi Muleka'nın ayağının üstüne basıyor. Ayağı zeminden kalkık, bilek veya üzerine yapılan bir eylem değil.
· 53. Dakikada Torreira'nın koluna çarpan top penaltı değil. Topun çıkıp çıkmadığından bağımsız olarak kol doğal konumda. Burada 'sekmesi–sekmemesi' değil, kolun konumu esas. Eğer omuz hizasında ya da açık bir kola çarpsaydı farklı karar çıkabilirdi ama bu pozisyonda devam kararı doğru.
Haberin Devamı· 84. dakikada Galatasaray ceza sahası içinde Roland Sallai ile Tunahan Taşçı arasındaki mücadelede hakemin oyunu devam ettirmesini destekliyorum.
Gözden KaçmasınGalatasaray'dan tarihi seri! Yunus Akgün ve Icardi durdurulamıyorHaberi görüntüle