3 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

BOĞA: Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bugün, derin düşünce içindesiniz. Bazı masraflar gündemde.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ: Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz için, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyor, harikalar yaratıyorsunuz.

ASLAN: Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken cazip kişiler ilginizi çekecektir.

BAŞAK: Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin, önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız; sevgilinize, sosyal aktivitelere beraberce katılmayı teklif etmelisiniz.

TERAZİ: Tanışacağınız kişileri etkilemek için, özel bir çaba sarfetmenize de gerek kalmayacaktır. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır. Dengeleriniz önemli.

AKREP: Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.