6 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bu dönem, elde edeceğiniz haklarınızla, karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu. Düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza bir duvar örebilirsiniz.

BOĞA:İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir.

İKİZLER:İkiniz de farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok. Parasal kazançlarınız, sezgileriniz ve aklınızla birlikte ilerleyecek.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Bugün, bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Sürekli değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, kazançlarınızı kontrollü ve hesaplı kullanmalısınız.

ASLAN:Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için, gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemeli ve beklemelisiniz.

BAŞAK:Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Beraberliği yeşertmek ve geliştirmek gerçekten zor oluyor. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ:İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler Kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki geçmiş olayları yeniden yapılandırabilirsiniz.

AKREP:Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemiyorsunuz. Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.