29 Eylül 2023 günlük burç yorumları

KOÇ:Kendinizi enerjik hissedebileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki olaylara isteseniz de kayıtsız kalamayacaksınız. Yaşamınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklememelisiniz. İsteklerinizde yoğunluk artışı gözlenecek.

BOĞA:Düşüncelerinizde köklü değişimlere ihtiyacınız var. Kendinizi daha cesur ve atılgan hissederken, alışkanlıklarınız konusunda ısrar etmemeli ve içinizdeki cevheri size en yakın olan kişilerle paylaşmalısınız. Başarılı bir gününüz.

İKİZLER:Yakın ilişkilerinizde güzelliklerin önemi oldukça büyük. Uyumlu ve güzel konuşan insanlar dikkatinizi çekiyor. Bugün iletişim konusunda oldukça rahat hareketler sergiliyor ve karşınızdaki kişilerin de rahatlamasını sağlıyorsunuz.

YENGEÇ:İşinize göstereceğiniz ilgi sizi olumlu yönde geliştirirken, bilmediğiniz konularda da bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Maddi konularda kendinizi güçlü hissediyor daha cesur davranıyorsunuz. Ufkunuzun vizyonu değişiyor.

ASLAN:Güzellik ve aşk gezegeni Venüs sizi duygusal ve sevdiklerinize düşkünlük veriyor. Bugün yollarla ilgili planlarınız var ve iletişime önem vereceksiniz. Ani öfkelerden uzak kalın. İsteklerinize bir şekilde ulaşabileceksiniz.

BAŞAK:Gizliliklere ilgi duyacağınız bir gün. Duygusal konularda isteklerinizdeki artışların yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Karşı tarafın düşünceleri önem kazanacak.

TERAZİ:Güçlü kişilerin iş birliği ile birtakım yenilikleri yaşantınızın içinde hissedeceksiniz. Organizasyon çalışmalarından hoşlandığınız için, dostlarınızı titizlikle seçecek ve ortak çalışmalarınızı onlarla başlatmak isteyeceksiniz.

AKREP:Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini benimsemek zorunda değilsiniz. Fakat siz, tüm enerjinizi onları ikna etmek için kullanmakla hata yapabilirsiniz. Olayları karşıdan seyrederek, zamanlama konusunda acele etmemelisiniz.