15 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:İş münasebeti nedeniyle, katılacağınız ortamda ilginizi cezbedebilecek konular olacak ve burada mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği enteresan kişilerle tanışabilirsiniz.

BOĞA:Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

İKİZLER:Yaşantınızda ilgili yeni kararlar almak için acele etmeyin. İkili ilişkilerinizde yeni bir akış içine giriyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalmamalı fakat enerjinizi bloke edecek konulardan uzaklaşmalısınız.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

ASLAN:Uygulamaya çalıştığınız yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Bu nedenle, kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın.

BAŞAK:Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hala aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek farkındasınız.

TERAZİ:Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz, sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

AKREP:İş konusunda çoğul düşüncelere gereksinim duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçmelisiniz. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.