12 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri, kısa zamanda tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Karşıt fikir üretenler, sizin için farklı bir sorun yaratabilir.

BOĞA:Doğal davranışlarınız, çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bilinçaltınızda yatan güven duygusunu tetikleyici enerji için, arkadaşlarınızdan önemli destek alıyorsunuz.

İKİZLER:Bugün, zorlayıcı koşullarınızı, kişisel isteklerinizle harmanlayarak ifade edeceksiniz. Uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün, iletişim konusunda performansınız güzel.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün; istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

ASLAN: Duygusal konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için fikir danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşıt tarafın, olayları büyüterek, gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

BAŞAK:Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz. Sadece çevrenizdeki kişilik savaşlarından uzak kalmayı başarmalısınız. İzleniyorsunuz.

TERAZİ:Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün, karşılaşacağınız kişilerin duygusal yönleri ilginizi çekebilir. Onlarla bazı görüşmeler yapacak ve çevrenizden konularınızı gizleyeceksiniz.

AKREP: Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyor. Fakat aşk yaşantınız etkilenecektir.