13 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Odaklaşacağınız konularda başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Yollardan beklediğiniz haberlerin gündem kazanması sonucunda, ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA:Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınız güçlenebilir.

İKİZLER:Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Birine ilgi duyuyorsunuz.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Bu dönem başlatacağınız seyahatlerin, size çok önemli katkıları olacaktır. Aile sorumluluğunuzu yüklenirken, çevrenizin ilgisi artıyor.

ASLAN:Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmaları sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Güç mücadelesi içindesiniz.

BAŞAK:İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekiyor. Size katkı sağlayacak her türlü koşulu, defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Kıskançlıklara hedefsiniz.

TERAZİ:Sistemli ve tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için, karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. İş konusunda atılım yapmayı gelecek zamana bırakın.

AKREP: İlişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Atak davranışlar, size uymayan bir beraberliğin içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz.