1 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. Başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek.

BOĞA:Yaşantınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. Acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hesap vermek zorunda değilsiniz.

İKİZLER:Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Çevrenizle, her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Duygusal ilişkilerinizde istediğiniz mantık köprüsünü kurabiliyorsunuz. Beraber çalıştığınız kişilere dikkat.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

ASLAN:Bu dönemde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. Bugün, kariyerinizle ilgili; iş veriminizi arttıracak çabalar içinde olacaksınız.

BAŞAK:Bugün, gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. İkna kabiliyetinizi istediğiniz gibi kullanarak, karşınızdaki kişiye isteklerinizi yaptıracaksınız. Ailenizin sizden birtakım beklentileri olabilir.

TERAZİ:Siz; hareketli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici duygular karşısında temkinli olun.

AKREP:Arzularınızın tavanı yüksek. Taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu artıracak, ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve tüm enerjinizi kullanacaksınız.