9 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Her şeyin yolunda olmaması halinde, keyfiniz kaçıyor.

BOĞA: Bugün, Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği fırsatları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden, gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı, acele etmemelisiniz.

İKİZLER: Yoğun duygular içinde olsanız bile, pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ: Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, daha net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

ASLAN: Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalara da açıksınız.

BAŞAK: Yönetici gezegeniniz Merkür'ün, Balık'ta ilerlemesi, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Size bir katkı getirecek, her türlü koşulu, defalarca gözden geçirmek zorundasınız.

TERAZİ: Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Ancak, uçuk davranışlar içine girebilir veya aşkınızla ilgili fazla hayale kapılabilirsiniz. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.

AKREP: Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de tatmin olmasını isteyeceksiniz. Eski bir arkadaşınızın, tekrar karşınıza çıkma ihtimalini de unutmamalısınız. Günlük yaşantınızı planlamalısınız.