3 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Ani değişimleriniz çevrenizde merak uyandırıyor. Sürprizlere karşı duyarlısınız. İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündemde.

BOĞA: Bu dönem, maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli altyapı çalışmalarınızı hızlandırın. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu haberler alacaksınız.

İKİZLER: Bugün, bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu tarz fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Çocuklarınızın sorunları ile ilgilenmelisiniz.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için, hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız, her şeyde olumsuzluk yaratıyor.

ASLAN: Bugün, zihinsel dalgınlığınız yüzünden zaman kaybedebilir, işlerinizi geciktirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz, dikkatli olun. Duygularınızda belli bir mantık gözleniyor. Güven arayışı içindesiniz.

BAŞAK: Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu, parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, biraz da sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamaya gayret edin.

TERAZİ: Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmaya başladınız.

AKREP: Saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bu dönem, ketum düşünceler içinde olacak ve çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, içselliğinizi besliyor.