Başkent 153 cevap almak güç

Adı: Başkent 153... Sloganı: Şehrin Çözüm Merkezi... Hedefi: Ankara halkına verilen hizmetin kalitesini artırmak, vatandaşlar tarafından iletilen istek, şikâyet, görüş, öneri ve ihbar başvurularını doğru birimlere yönlendirmek, takibini sağlamak ve çözüme ulaştırmak... İddiası: 7 gün 24 saat sizi dinliyor ve başkent için çözüm üretiyoruz...

Okurumuz Selahattin Erdem, Başkent 153'e çok basit bir soru sormuş:

"Ulus'ta 100. Yıl Çarşısı yıkıldı, inşaat çalışması başladı. Buraya ne yapıldığına dair bir tabela-resim yok! 100. Yıl Çarşısı'nın yerine ne inşaatı yapılıyor Cevap verilmesini talep ediyorum."

Şimdi bakınız.

Okurumuz, Başkent 153 ile arasında geçen diyaloğu şöyle aktarmış:

BAŞKENT 153

Hangi konuda talep oluşturmak istersiniz Canlı desteğe aktarılıyorsunuz, lütfen bekleyin.

Merhaba, talebiniz 8359950numaralı başvuru ile ilgili birime yönlendirilmiştir. En kısa sürede verilen cevap tarafınıza SMS olarak iletilecektir. İyi günler.

OKURUMUZ

8359950 no'lu başvuruma cevap verilmedi. Tekrar ediyorum, 100. Yıl Çarşısı'nın yerine ne inşaatı yapılıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi neden cevap vermiyor Çalışan belediye böyle mi olur Neden tabela koyup halkı bilgilendirmiyorsunuz

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BAŞKENT 153

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim

OKURUMUZ

100. Yıl Çarşısı'nın yerine ne inşaatı yapılıyor

BAŞKENT 153

8359950 no'lu başvurunuza notunuz eklenmiştir, en kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

OKURUMUZ

Sayın Mansur Yavaş, "100. Yıl Çarşısı'nın yerine ne inşaatı yapılıyor" diye sordum, "Talebiniz 8359960 no'lu dosyada" dendi, ikinci yazım da aynı dosyaya eklenmiş, beklemedeymiş! Buraya ne yapılıyorsa açıklamak çok mu zor Seçimlerde, "Kapılar vatandaşa açık olacak, şeffaf olacak" dendi, yazımıza cevap veren yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi için üç kelime cevap vermek çok mu zor Üzülmemek elde değil. Bu yazıma cevap verilmesini talep ediyorum.

BAŞKENT 153

8359950 numaralı başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış olup, henüz sonuçlanmamıştır. Notunuz iletilmiştir. Başvurunuz sonuçlandığında tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

OKURUMUZ

8359950 no'lu başvurumu ilgili birime göndermişsiniz. İnşallah gecikmeden konu hakkında bilgi verilir. Cevabınızı bekliyorum.

BAŞKENT 153

Merhaba... Başvurunuz şu anda birimdedir. Başvurunuza not eklemesi yapılmıştır. Sonuçlandıktan sonra tarafınıza SMS yolu ile dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sorunun basit, verilen cevapların ise beyin yakan mantıkzekâ sorularından daha zor olduğunu gösteren bu örnek için Başkent 153'ü kutluyorum.

KURU PEYZAJ TEŞEKKÜRÜ

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, tasarruf önlemleri kapsamında kentin bazı noktalarında "kuru peyzaj" çalışması yapılması talimatı vermişti.


Okurumuz Selami Keskin, Etimesgut-Elvankent'in en önemli caddelerinden 14. Cadde'de refüje yapılan "kuru peyzaj" çalışmasının öncesi ve sonrasına ait fotoğraflar göndermiş.


Okurumuz, "Refüjü berbat bir görüntüden kurtararak güzelleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) ve emeği geçenleri, Hürriyet Ankara aracılığı ile teşekkür ederiz" demiş.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YEŞİL ALAN TEŞEKKÜRÜ

Okurumuz Metin Altay, Eryaman 259. Sokak'ta, metronun yeşil alanı mevcut. Yeşil alanı çöplüğe çeviriyorlar" demişti.

Okurumuz Metin Altay, "Yeşil alanda budama ve temizlik çalışmaları yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürler" demiş.

OKUR RADARI

Okurumuz Dursun Türker'in "radarına giren" ve onarım bekleyen kaldırımlar şöyle:

Burası, Çankaya'nın Eti Mahallesi Tok Caddesi.

Burası, Altındağ'ın Kale Mahallesi Anafartalar Caddesi.

BENİ ONAR

Okurumuz Cevat Yıldırım, bu fotoğrafı Yenimahalle'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı'nda (Aytemiz Petrol kenarı) çekmiş ve "Acilen tamir gerekiyor" demiş.

Okurumuz Nilgün Önder, bu fotoğrafı Çankaya'nın Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2937. Cadde'de çekmiş ve "Veteriner Sitesi önündeki kaldırım onarım bekliyor" demiş.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı