Halil x27;Umutx27; verdi

Henüz 2. dakikada gelen sürpriz gol ile birlikte maçta direksiyona geçen Galatasaray, özellikle Barış Alper'in
etkili atakları ile Beşiktaş'ı tedirgin etti. Beşiktaş ilk yarıda futbolun sadece savunma tarafını oynadı. Adeta 'Defanstan çıkarsak bir daha dönemeyiz' der gibi, maçı savunmada kabullenip orada oynamayı tercih ettiler.

İkinci yarıda oyundaki tek fark, maçın biraz daha sertleşmesiydi. Beşiktaş adına Masuaku ve Ghezzal'ın çabaları yeterli olmadı ve golü saymazsak maç, başladığı gibi bitti.

Halil Umut Meler'e gelince: İlk yarıda hakem isteyen pozisyon olmamasına rağmen, temaslarda verdiği birkaç ters karar ile henüz ısınma aşamasında olduğu izlenimi verdi. Yine de geçmiş referanslarını vücut dili ile sahaya yansıtarak rahat bir ilk yarı geçirdi.

İkinci yarıda ise Cenk Tosun'un penaltı itirazları sonrası gördüğü karttan sonra ettiği küfürleri herkes gördü. Buradan tüm hakemlere seslenmek istiyorum: Bu tip oyuncular her takımda var. Bu küfürler hepinize söylenmiş sayılır. Her hafta önünüze gelen bu tip saygısız sporculara hadlerini bildirmezseniz bu işleri çözemezsiniz. Bu adamlara takım ya da isim gözetmeden tepkinizi gösterin ki, sizlere arkanızdan da olsa küfür edilmeyeceğini öğrensinler.