Fener her yerde

Beşiktaş'taki kaosa adını meze ettirmeyerek Antalyaspor ile anlaşan Sergen Yalçın'ın, Nuri Şahin'den iyi durumda devraldığı takımına oynattığı güzel futbol, Fenerbahçe maçında da izleyenleri heyecanlandırdı.

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda başkanın şampiyonluk yolundaki tek rakibine hiç şık olmayan cümleler sarf ederek takımı ve taraftarları diri tutma gayreti olsa da, gün geçtikçe takımda artan stres gözden kaçmıyor. Birçok Anadolu takımı gibi "etten duvar candır" çağdışı taktiğini benimsemeyen Antalya gibi oynayan takımlar şampiyonluk mücadelesine etki edeceklerini gösterdi. Orta sahayı ele geçiren ev sahibi, gole kadar kök söktürdü. Cengiz'in klas golü, Antalya'nın enerjisini aldı götürdü.

İsmail Kartal'ın iyi giden takıma yeni transfer Çağdaş'ı monte etmesi ve İrfan Can'dan vazgeçip tercihini Cengiz'den yana kullanması umarım takımdaki iç dengeleri bozmaz. Gerçi Cengiz attığı goldeki klası ile her an sonucu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu göstererek yerini perçinlemiş oldu.

İkinci devreye kaldığı yerden devam eden Antalya elinden geleni yaptı. Ancak Fener de topu ele geçirdiği zaman ne kadar tehlikeli olabileceğini her seferinde gösterdi. Attığı golün üzerine yatma yanlışına düşmeyen Fener, buna rağmen son dakikalarda adeta ecel terleri döktü. Uzatma dakikalarında gelen gol, teslim olmayan Fener'in neler yapabileceğini göstermiş oldu.