Değişen bir şey yok!

Futbolda her şey bildiğiniz gibi. Sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor. Başkan Ali Koç sözünü esirgemeden konuşmayı sürdürdüğü için yine disiplin kurulunda. Efes taraftarı hakem Mete Kalkavan'da ise kişisel bakımı dışında değişen hiçbir şey yok! Daha ilk pozisyonda Kasımpaşalı oyuncu sırtından itiliyor ama faul yerine korner veriyor.

Bu sezon yıldızlar topluluğu ile takım kimyasını çok iyi birleştiren Fenerbahçe haftalar ilerledikçe sürekli kazanmanın da vermiş olduğu özgüvenle rakiplerini bir bir dize getiriyor. 6. dakikada buldukları gol ile rahatlayan Fenerli oyuncular, Kasımpaşa'nın geriye düşmüş olmayı umursamayan tavrı karşısında oyunu tamamen rakip sahaya yıkarak antrenman yapar gibi oynamaya devam ettiler.

Maç bu şekilde tıngır mıngır oynanırken Mete Kalkavan sıkılmış olmalı ki, 45. dakikada sanki Fenerbahçe'ye geçen hafta verilmeyen penaltının borcunu ödemek ister gibi bir penaltı uydurdu!

Devamında nasıl olsa bu saçma penaltı kararı VAR'dan, oradan, buradan döner diye beklerken, hiç kimseden ses çıkmadı ve penaltı gol ile sonuçlandı. Yahu beyler, sahada 4 hakem, bir o kadar da VAR'ı, AVAR'ı zannedersiniz ki ortalığı karıştırmak için VAR'lar. Eyy VAR'da oturan beyler, siz niçin durumdan vazife çıkarır gibi üç maymunu oynuyorsunuz Neden görevinizi yapmıyorsunuz