Atatürkx27;ün dik duruşu

Siz unutmuş ya da bugüne kadar anlayamamış olabilirsiniz ancak hadsizlik de bir yere kadar! Her şeyi maddi değerlere endeksleyen dolar kafalılar; bir kez daha gördünüz ki hala paradan puldan daha değerli şeylerin kıymetini bilen, büyük bir kitle var ülkemizde. Kurucu liderimizin bizlere öğrettiği değerlere sahip çıkmanın, biz cumhuriyet çocukları için namus meselesi olduğunu umarım bu sefer tüm dünya görüp anlamıştır.

iş bilmez beyler! Baştan beri verdiğiniz karar tartışmalıydı. Her zamanki gibi sorunu halının altına süpürüp oldubittiye getirmeye çalıştınız ancak olmadı. Demek ki neymiş Her şey infial yaratacak yasaların gece yarısı 'Torba' ile Meclis'ten geçirilmesi gibi tereyağından kıl çeker gibi olmuyormuş.

Keşke Arabistan'da bu duruşu sergileyen her iki kulümüz birlikte hareket ederek oraya gitmeseydi. Keşke bu problem ortaya çıktığında saatlerce orada konunun tartışılmasına izin vermeyerek, "Bitti" diyerek hemen dönüp gelselerdi. Yine de bu tarihi yanlıştan dönerek gösterdikleri duruş nedeni ile kulüplerimizi alkışlıyorum.

Gelelim federasyonun yönetemeyen başkanına! Sanırım artık bu koltuk işgaline son verirsiniz. Sizden önce bu makam hiç bu kadar küçük düşürülmemişti. Eğer hala içinizde bir takım değerlerden kırıntı varsa artık o makamı terk edersiniz. Çünkü yordunuz Türk sporunu da, Türk futbolunu da, Türk halkını da...