Transfer başarısı

Evet, camia şampiyonluk için 9 yıldır bekliyor. Bu sezon o sezon mu Ben Fenerbahçe'nin bu yıl şampiyonluk yarışında çok iddialı olduğunu ve işi sonuna kadar kovalayacağını iddia edebilirim. Neden mi Öncelikle şunu belirteyim ki, yıllar sonra ilk defa Fenerbahçe doğru ve kaliteli transferler yaptı. Geçen sene Jesus'un aldırdıklarına bir bakın. Çoğu çöp oldu. Ya bu sezon gelenler...
Aceleci değiller
Dzeko, Tadic, Kent, Fred, Szymanski ve kaleci Livakovic bir takımın belkemiği oyuncuları. Bunun yanı sıra İsmail Kartal'ın gözü kapalı sahaya süreceği yerli oyuncular var. Bu yüzden 83 kuralı, sakatlıklar ve cezalılar olmazsa sıkıntı yaratmaz. Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe'de şimdi gündem 6 numara transferi. Bugüne kadar transferde doğru adımlar atan teknik heyet ve yönetimin aceleci olmadığını düşünüyorum. İsmail Kartal'ın elindeki kadro hem lige yeter hem de Konferans Ligi grup maçlarına.
Yüksek, sıkıntıya sokabilir
6 numara transferi devre arasına kalabilir. İsmail Kartal'ı sıkıntıya sokacak futbolcu ise bu mevkide oynayan İsmail Yüksek. 83 kuralı yüzünden takımın bankosu haline gelen İsmail Yüksek, hırslı, mücadeleci ama topa girmesini hâlâ öğrenememiş. Her topa girişinde kart görecek diye kulübenin yüreği ağzına geliyor. Bakalım İsmail hoca, genç oyuncusuna bu konuda nasıl dersler verecek Özetlersek doğru ve kaliteli tranferler ile Fenerbahçe doğru yolu kolay bulacak.