Şovu ferdi başlattı

Fenerbahçe kazanmanın ötesinde fark yapması gereken bir 90 dakikaya şartlanmıştı. Rakip Spartak Trnava grubun en zayıf halkası olduğundan maçta bulunacak erken bir golle fark kolay gelir diye düşündük. İsmail Kartal'ın 11'nde tek değişiklik kalede Livakoviç 'in yerine İrfan Can'ın oluşuydu.

Haberin Devamı

Maç başladı, rakip önde baskıyla Fenerbahçe'yi frenlemeye çalıştı, bu işi fazlaca beceremedi. Fenerbahçe'nin top cambazları (Tadic, Fred, Szymanski, Dzeko, Ferdi, İrfan Can Kahveci) sahaya ağırlıklarını koyunca pozisyonlarda gelmeye başladı. İlk yarıda Dzeko'nun, Osayi'nin, Szymanski kale önünden kaçırdıkları gol olsa, farklı skor daha çabuk gelecekti. Maçın şüphesiz öne çıkan ismi yine Ferdi Kadıoğlu oluyordu. Devre bitimine yakın Tadic'in asistiyle topla buluşması, rakiplerini ekarte edip, topu ağlara yollaması mükemmeldi. Fenerbahçe ilk yarıdaki cömertliğini ikinci yarıda yapmadı.

Alkışı hak ediyorlar

Kaptan Dzeko'nun kazandırdığı penaltı ve arkasından attığı goller kadar, pozisyon yaratıcıları İrfan Can Kahveci ve Ferdi alkışı hak ediyorlardı. Her zaman söylediğim gibi Fenerbahçe'nin en büyük şansı İrfan Can, Ferdi, İsmail gibi kaliteli Milli Takım oyuncuları. Maçtan önce galibiyet ve beraberinde fark bekliyorduk, öyle de oldu. Stada gelenler ve maçı izleyenler Fenerbahçe'nin futbol şovuna şahit oldular. Şovun startını ise Ferdi Kadıoğlu verdi. Beklentimiz bu şovun Avrupa arenasında da devam etmesi.