Kadıköy'de zor maç

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de zor bir 90 dakika bekliyor. Bu zorluk aslında pek rakipten kaynaklanmıyor. Zorluk, Sarı-Lacivertli taraftarların bir türlü kabullenemediği 6-1'lik Nordsjaelland hezimetinden dolayı. Kırgın ve kızgın olan 12. adam, Sivasspor karşısında arzuladığı takımı görmek isteyecek. Son maçtan sonra ağır eleştirilere uğrayan İsmail Kartal'ın stoper bölgesinde yine sıkıntıları olacak. Mecburiyetten Samet ve Oosterwolde oynama ihtimali yüksek. Sakatlıktan çıkan Fred'in (oynarsa) performansını merak edenlerdenim.

Haberin Devamı

Sivas eski gücünde değil
Defansif ve ofansif oyundaki hırsı ve arzusuyla Ferdi'nin dönüşü takımın şansı. İsmail Kartal'ın diğer bankoları, İsmail Yüksek, Szymanski, İrfan Can, Tadic ve Dzeko olacak. Son formayı kime verir, tartışılır. Sivasspor'un eski gücünde olmadığı bir gerçek. Kalecisi Ali Şaşal'ın günü gününe uymuyor, defansı aksıyor, hücumda çok etkili olamıyorlar. Yiğido, rakip baskılı oynadığı zaman oyun kurmakta zorlanıyor.
Başta zorlansa da...
6-1'lik yenilgiyi unutturmak, taraftarının gönlünü alıp barışmak ve liderliğini sürdürmek isteyecek olan Fenerbahçe maçın bana göre favorisi. Moral ve motivasyon açısından başta zorlansa da 90 dakikanın sonunda gülen taraf ev sahibi olur diye düşünüyorum.