Takoz yontmaya başladılar!

CHP'ye kazandırmak, Erdoğan'a kaybettirmek için kurulan karşı ittifakın partilerinden hep aynı eleştiriyi duyduk. Normal, yapıcı eleştiriler değildi yönelttikleri.

Zaten ne yerli markalarımızı ne genç mühendislerimizin emeklerini sahiplendiler. Geliştirilen yazılımlarla, üretilen araçlarla gurur duymadılar.

İHASİHA'ların, Kızıl Elma'nın, KAAN'ın, Anka'nın, Aksungur'un, Akıncı'nın, Hürkuş'un, Hürjet'in dosta güven düşmana korku salmasına, bölgede oyun bozup zafer kazanmasına sevinmediler bile. Arka odalarda sevindilerse bilemeyiz tabii, kamuoyuna açık bir coşku görmedik kendilerinde.

Ama neden

İHA'lar, SİHA'lar teröristleri imha ettiğinde neden ses HDP'den önce CHP'den geliyor, Sezgin Tanrıkulu suflesiyle

KOMİK DURUMA DÜŞTÜLER!

Buna rağmen milli savunma sanayiine düşmanca saldırmanın bedel ödettiğini öğrendiler 2023 seçimlerinde. Göstermelik de olsa, sakınımlı da olsa "sahiplendiler" KAAN'ı.

İlk milli muharip uçağımız KAAN yerden teker kestiğinde Türkiye öyle büyük bir sevinç ve gurur yaşadı ki dışında kalamadılar.

Lakin mühendisleri ve TUSAŞ'ı tebrik edip KAAN'ı var eden siyasi iradeyi yok saydılar!

KAAN'ın AR-GE'si için, üretimi için, bütçesi için her tür desteği sağlayan, KAAN ve diğer savunma araçlarımız üretiliyor diye içerdendışardan gelen saldırıları göğüsleyen Erdoğan'ı görmezden gelirsek katkısını da görünmez kılarız sandılar. Komik duruma düştüler!

ERDOĞAN İMZASI SİLİNMEZ!

Bunu yapamazlar oysa.

Kızıl Elma'nın, KAAN'ın, Bayraktar TB2'nin, Hürjet'in, TCG Anadolu'nun TOGG'un ve diğerlerinin bağrında Erdoğan'ın imzası var ve silinmeyecek. Bunu biliyorlar.

O yüzden başka bir şey deniyorlar bana kalırsa! Bakın hedef daralttılar. Diğerlerini o kadar da dert etmiyorlar. İktidara gelince takozu koyar, uçurmayız, diyorlar muhtemelen.

Peki BAYKAR neden hedef

Kamu kaynağı kullandığına, kayrıldığına dair iddiaların hepsi çöp. Resmi belgelerle kolayca çürütülüyor zaten hepsi.

Dünya büyük bir kırılmanın eşiğindeyken, coğrafyamız kelimenin tam anlamıyla ateş çemberine dönmüşken Türk savunma sanayiinin yüz akını karalıyorlar.

HEDEF BAYKAR MI, SELÇUK BAYRAKTAR MI

Yakın siyasi hedef BAYKAR'dan önce Selçuk Bayraktar bana kalırsa.

Terörle mücadeleye katkı vermek, askerimizin polisimizin evine sağ dönmesini sağlayabilmek için 20'li yaşlardan beri babası, annesi ve ağabeyiyle birlikte gece gündüz çalışan, Hakkari'nin Şırnak'ın Van'ın karlı sarp dağlarından inmeyen genç bir mühendis Selçuk Bayraktar.

Yurtdışında yüksek maaşlarla rahat bir hayat yaşayıp başka ülkelerin ordularına katkı vermek yerine aşkla ve sadakatle kendi ordusu için çalışıyor.

Haliyle böyle bir gençten rahatsız olmaz elbette "milli" muhalefet. Hele de yabancı ülke ajanlarıyla aynı dili kullanmaz.