Yeniden ve sadece İstanbul...!

CUMHUR İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, ismi ilan edildikten sonraki ilk gün, dün sabah Eyüp Sultan Camiine gitti, sabah namazını eda etti, ardından Fatih Sultan Mehmet Han Türbesini ziyaret etti. Fatih'in emaneti olan İstanbul'a sahip çıkacağını hem söz ile hem de tavır ve davranış ile ilan ediyor:
"İki önemli başlığımız olacak. Biri ulaşım, diğeri kentsel dönüşüm.
İstanbul'u sistemli ve planlı bir sekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız.
Yeni dönemde bu güzel şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra sadece İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacak..." diyor. İstanbul'da AK Parti'de çok güzel, etkileyici bir işbirliği, birlik ve beraberlik yaşanıyor. İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatlar ve ilçe Belediye Başkanlarının hepsi Murat Kurum'un adaylığı açıklanır açıklanmaz omuz vermeye, beraber çalışmaya başladılar. Kardeşlik ve uyum ruhu sahaya derhal yansımaya başladı.
BELEDİYE HARİCİNDE HER İŞİN BAŞKANI
Mevcut CHP'li Belediye Başkanı, beceriksizlik ve yetersizlik ile yerlerde sürünüyor. Dev eserler, büyük icraat ve müthiş hizmetlerden vazgeçtik, İstanbul'da tıkır tıkır çalışır vaziyette teslim aldığı kurumları bile çalıştıramıyor.
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun görevinin gerektirdiği devlet adamlığı bilgi, görgü ve reflekslerine asla sahip olmadığı her geçen gün daha fazla ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri esnasında yaptığı il gezilerinde bırakın makamında çalışmayı haftalarca İstanbul'da bile değildi... Ardından CHP Genel Başkanlığı için günlerce mesai yaptı, şimdilerde ise Eş Genel Başkan olarak CHP'nin adaylarını belirleme işi ile meşgul. Yani milletin kendisine teslim ettiği İstanbul Belediye Başkanlığı haricinde her iş ile ilgilenen bir zat.
SOYKIRIMI ABD VE BATI YÖNETİYOR
Azgın ve lanetlenmiş kavim Yahudilerin, devlet isimli terör örgütü İsrail, bir kez daha, ABD ve Avrupa korumasında soykırım