İstanbul muradına erecek

BAŞKAN Recep Tayyip Erdoğan İstanbul gerçeğini kitabın orta yerinden açıklamış.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı malum şahısa yönelik olarak: "Seçim vakti geldi muhalefette panik havası başladı. İstanbul'u yönetenlerin 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor.
Şayet İstanbul bugün mevcut durumundan çok daha kötüye gitmemişse bunun en büyük sebebi, bizim elimizi taşın altına koymamızdır. Sadece son 2 yıl içerisinde 51 kilometrelik metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmanın sevincini yaşadık...." İstanbul Büyükşehir Belediyesi aslında aylardır tam olarak sahipsizdir. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı malum şahıs, önce Cumhurbaşkanlığı seçimi ile meşgul idi, sonra CHP Genel Başkanlığı ile meşgul oldu, şimdi de CHP Belediye Başkan adaylarını belirlemekle meşgul.
DİKKATLİ VE UYANIK OLMALIYIZ
Taliban, El-Kaide, İŞİDDEAŞ, Eş Şebab, Boko Haram, FETÖ, PKK, DHKP-C ve yüzlercebaşka terör örgütü, batılı istihbarat kurumlarınca işletilmiş, sahaya sürülmüş; sonra kimi infaz edilerek tasfiye edilmiş, kimi de aynı akıbete uğramak için zamanını beklemektedir. Bu terör örgütlerinin tüm zulümleri, zararları, saldırıları birkaç şov amaçlı eylem dışında, hep Müslümanlaradır, İslam devletlerinedir.
Istanbul Sarıyer'de gerçekleşen üzücü hadiseyi de bu tespitler ışığında ele almak gerekiyor. Düşman istihbarat örgütlerinin sevk ve idare ettikleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve aziz milletimizi hedef alan sinsi bir saldırı yaşanmıştır. Olay yeri, seçilen hedef, tüm diğer ayrıntılar tek tek bir anlam içerir ve hepsinin bir mesajı vardır.
Devletimiz bunların hepsini değerlendirmektedir.
Saldırıyı yapanları kısa sürede yakalayan İstanbul Emniyet teşkilatını ve MİT mensuplarını içtenlikle tebrik ediyorum.
Saldırıyı bütün kalbimle lanetliyorum, ölen vatandaşımıza ALLAH'tan rahmet diliyor, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.
İRAN, ABD, İSRAİL TİYATROSU
Aslında ABD ve İran, yıllardır işbirliği yaparak Sünni İslam coğrafyasını hedef alıyorlar... İran'ın ileriye sürdüğü ideolojik doktrine göre, ABD ve İsrail büyük şeytandır.
Peki, İran bu güne kadar bu şeytanlara karşı ne yapmıştır
Bunlara hangi zararı vermiştirİran'ın abartılı ve aslı astarı olmayan blöf tehditlerinden başka ABD ve İsrail'e karşı doğrudan fiili bir eylemi olmuş mudur İran'ın İslam dünyasını toparlamak için, Kudüs'ü kurtarmak için bir takım teşkilatlar kurması, bunları işletmesi saygı ile karşılanır. Böyle bir düşünce eğer İslam dünyasını hedef alan devlet ve teşkilatlara karşı yürütülüyorsa takdire şayandır. İran'ın kurduğu teşkilatların, bu güne kadar ABD ve İsrail'e karşı savaştığı görülmüş müdür Bazıları diyecek ki; 2006'da İsrail'in Lübnan'amüdahalesinde Hasan Nasrallah ve Hizbullah Örgütü, büyük başarılar göstermiştir.
Doğrudur. Hizbullah İsrail'e karşı ciddi bir direniş göstermiştir. Ancak bu başarı ganimet bilinerek; İran, Nijerya dahil Afrika ülkelerine sızarak, Yemen İç Savaşına taraf olarak, batının Müslümanlara karşı başlattığı projenin savaşın oyuncağı olmuştur. Azerbaycan'da Ermenistan'ın yanında olmuş, Suriye'de Müslüman kanı dökmüştür.
İran mezhep taassubundan kurtularak, Sünni-Şii herkesi bir ve beraber görmediği sürece, kendisiyle birlikte bütün İslam dünyasını felakete sürükleyecektir...