İşadamları - Eğitim El Ele

Çağ Üniversitesi, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) ile işbirliği yaparak gençlerin liderlik ve iş dünyasına hazırlanmasına katkı sunmak amacıyla hazırlanan Lead-Up Genç Liderler Programı kapsamında, 13 öğrenciye, alanında deneyimli iş insanları tarafından mentörlük desteği vermeye başladı.

Çukurova GİAD ile Çağ Üniversitesi arasında imzalanan LEAD-UP Genç Liderler Programı İşbirliği Protokolü kapsamında Çukurova GİAD Başkanı Alperen Pişkin ve alanlarında uzman 13 üye, Çağ Üniversitesi'ne giderek, öğrencilerle buluştular. Mentör eşleşmesi sonrası yapılan birebir yapılan görüşmelerde gençleri geleceğe hazırlayacak bilgiler paylaşan, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çukurova GİAD üyeleri, kriz, iletişim, finans ve takım yönetimi atölyelerinde tecrübelerini paylaştılar. Programda, öğrencilerin liderlik becerilerinin geliştirilmesi, iş dünyasını yakından tanımaları ve kariyer planlamalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

GEHÇLERE DESTEK

6 hafta süreli programa katılan öğrenciler, Çukurova GİAD üyesi iş adamlarıyla, iş dünyasının farklı alanlarında deneyim sahibi isimlerle birebir çalışma fırsatı bulacaklar. Çukurova GİAD üyeleri, mentörlük yaptığı öğrencileri Adana'daki şirketlerinde ve dernek binasında da misafir edecekler. Programın gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Çukurova GİAD Başkanı Alperen Pişkin, "Gençlerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmesi, iş dünyasına daha güçlü adımlarla hazırlanması bizim için çok kıymetli. Çağ Üniversitesi ile geleceğin liderleri ve geleceğin iş insanları için güçlerimizi birleştirdik. Lead-Up Genç Liderler Programı sayesinde öğrencilerimiz, yalnızca teorik bilgiyle değil, aynı zamanda iş dünyasının gerçek dinamikleriyle de tanışma fırsatı elde edecek" dedi.