Beşiktaş bildiğiniz gibi

Semih oyunda kendini gösterince golünü atıyor. Golü hissetmesi, topun kendisine gelebileceğini hesaplaması ve duvar paslarına yatkınlığı ile her an sonucu değiştirebilecek bir yetenek olduğunu yine gösterdi rahat gol vuruşunu yaparken.

Santos, Başakşehir maçı gibi yine hücum oyuncularının fazla olduğu bir kadro tercih etmişti. Evindeki maçta bu defa topu rakibine fazla vermeyen bir takım izledik. Bu görüntü ilk yarının son dakikalarına kadar devam etti. Tehlikeli bölgede top kaybetme alışkanlığı bu anlarda ön plana çıkmıştı ev sahibinde. Gedson'un hatası gole sebep olacak kadar büyüktü.

Al-Musrati'de problem yok herhalde. Yüksek bonservis ödenen oyuncuların yedek kulübesinde oturması çok garip. Santos antrenman temposundan memnun olmayabilir veya sakatlık riski halen devam ediyor olabilir kendisinin.

Sahadaki bu kadronun üstün olabilmesi için oyunu mutlaka rakip yarı sahada tutması gerekiyor. Geriye yaslanırsanız hem pozisyon verirsiniz, hem de top rakipte kalmaya başlar. Muçi durgun kalınca anahtar pas çıkmadı. Rashica formsuz ve kaç maçtır istenileni veremiyor.