Berkanx27;dan altın gol

Stres ile baş etmenin yolları hakkında bilim insanları kitaplar yazıyor, makaleler ile bu hassas konuyu yorumluyorlar. Şampiyonluk stresinin şu ana kadar kesin tanısı bir türlü konamadı. Ayaklarınıza sanki demir gülle bağlı gibi olabilirsiniz mesela. Beyninizin verdiği komutları ayaklar yapamaz çoğu zaman. Bir de şu duygu vardır: Biz her türlü çıkarız, normal oynasak da nasıl olsa bu maçı kazanırız.

Karagümrük can derdindeydi. Hafta içi kupa maçını bile boş verdiler. Sadece ama sadece bu maç ile yatıp kalkmışlar. Özellikle bizim ligde son haftalarda küme düşme ihtimali bulunan takımlarla oynarken çok zorlanırsınız. Çünkü her maçları bir finaldir bu takımların. Galatasaray pres yapmak isterken arkayı çok boş ve kontrolsüz bırakınca gol yiyeceği belli olmuştu. Mendez golü atınca şok oldu Galatasaray'ın oyuncuları. Barış'ın kafa ile attığı gol gecikse soyunma odasına geride gidecekti takım.

İkinci yarı oyunun geçtiği bölge Karagümrük yarı sahasıydı. Karagümrük uzun süre iyi kapandı ve çabuk ataklarla şans aradı. Bu sezon Barış Alper'in yeri bambaşka. Bu maçta resmen başroldeydi. Topu alışı, ceza sahasına girişi ve Mertens'e verdiği gol pası mükemmeldi. Barış Alper kuşkusuz maçın yıldızıydı.