Stres şaşırttı

Belçika'da şov yaparak 3 atıp gelmişsin. Rakibin Pendik, ligde kalmak için olmak ya da olmamak maçlarına çıkıyor. Fenerbahçeli oyuncuların bilinç altında hala "Ama ne yendik ve nasıl oynadık Avrupa'da" duygusu var gibiydi.

Duraklamalarla beraber tam 58 dakika oynanan ilk yarıda isabetli şut atamazsanız taraftarı üzersiniz. Rakip önde bastı, sert ve cesur oynadı. Nasıl olsa bu maçı alırız havası hep kaybettirmiştir böyle düşünen takımlara. Halil'in attığı gol göstere göstere geldi. Thiam çok rahat bir şekilde klas orta yapmıştı. Bu kadar stres olmamalı. Fenerbahçe, panik halinde durmadan doldur boşalt yaptı devre biterken. 2. yarı Mert Hakan yine çok kritik bir gol attı. Kendisinin öfkesini kontrol altına alması şart. Aşırıya kaçan itirazları bir gün kırmızı karta dönerse takımı eksik bırakır ve çok üzülür.

Beraberlik golünü atan Fenerbahçe, savunmayı iyice orta çizgiye çekip bütün riskleri almaya başladı. Cengiz bekleneni veremedi. Dün akşam formsuzdu. Krunic çalım sevmeyen ve bu işe girmeyen bir oyuncu. Kesiciliğin yanı sıra ondan beklenen hiç olmazsa ara sıra anahtar toplar atması. Fred ile beraber oynadıklarında iyi olabilir düşüncesi dün gerçekleşmedi. Fred henüz tam olarak dönememiş gözüküyor.

Welinton'un kırmızı kartı Pendikspor'un çift katlı otobüsü tamamen kurmasına neden oldu. Ceza sahası içi metrobüs gibi kalabalıktı. Böyle zamanlarda karamboller oluşur. O zaman ya bir ayak uzanacak veya ceza sahası dışında kazandığınız duran toplar sizin kaderinizi belirleyecek.