Sakinlik şampiyonluk getirir

Stres, kaygı yaratır. Trabzonspor maçının sonundan düne kadar yaşananlar taraftarları ve yönetimi etkiledi. Peki ya futbolcular Onlar profesyonel, bir şey olmaz
diye düşünmeyin. Şampiyonluk giderse ne yaparız düşüncesi özellikle Türk oyuncuların beyninde ve sırtında kocaman bir yük yaratmaz mı Zordur bu işler.

Kaleci İrfan Can çok kolay pas atabileceği anda topu Balotelli'ye bırakınca, Djiku'nun golüyle önde olan takımı ve kendisi büyük şok yaşadı. Öyle bir ilk yarıydı ki, olmayınca olmuyor denilen anlar fazlasıyla yaşandı. Szymanski ve Dzeko'nun topları direkten dönmüştü ve dakikalar geçiyordu.

Livakovic kulübede oturuyorsa iyi demektir ve o oynar. Kaleci mevkii ile fazla oynamayacaksın. Altay ağzı ile kuş tutsa Manchester United hep Onana'yı oynatıyor. Adana Demirspor bütün umutlarını ani atağa bağlamıştı. Fenerbahçe rakibinin pas yapmasına izin vermeyince baskı oluştu. Gol sinyalleri başlamıştı. İrfan Can hazırladı, Dzeko attı. Kalecilerin hatalarının ön plana çıktığı bir maçı yaşıyorduk.

2. yarı oyuna giren kaleci Vedat topu uzaklaştırmak istedi, takım arkadaşı topu Tadiç'e bıraktı. Yer orta saha çizgisine yakındı. Herkes atamazdı o golü. Tam usta işi bir vuruştu. Adana Demirspor oyun içinde bir şeyler yapmaya çalışırken yıkılmıştı. Dün akşam Fenerbahçe forması giyen her oyuncu iki kişilik oynamak istedi. Maça aşırı